واکنش آلکثیر به تصاویری که فضای مجازی را ترکاند!
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس از همه آنهایی که از او حمایت کردند تشکر کرد.
عیسی آل کثیر مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل خوشحالی گل خود از سوی ای اف سی با محرومیت مواجه شد، در واکنش به حمایت های گسترده از خود در فضای مجازی گفت: «نمی دانم با چه زبانی از مردم تشکر کنم. ما مردم مهربانی داریم که باید بیشتر از اینها قدرشان را بدانیم. عکس های زیادی دیدم که خیلی ها شادی گل من را تکرار کردند تا از من و پرسپولیس حمایت کنند. از همه آنها ممنونم. باید از همشهری هایم تشکر ویژه ای داشته باشم. آنها برای من سنگ تمام گذاشتند و دعا می کنم فرصتی به دست بیاورم تا با بازی های خوب، جواب محبت شان را بدهم.»
منبع: خبرآنلاین
24
حالا دیگه نکن ای کارو بسه پسر خوب...سوتفاهم میشه ب بعضی اقلیت ها ...مرسی بابت زحماتت
با سلام، من بعنوان یک استقلالی، پیروزی تیم پرپولیس را تبریک عرض کرده و به همه هواداران آن تبریک می گویم. افتخار است برای ما که نماینده ای از ایران موفق به ریدن به فینال شده است. به کسانی که برای زمین زدن این تیم با نام هواداران استقلال، تلاش کرده اند می گویم این کار نه تنها محبوبیتی برای ما ایجاد نمی کند بلکه با این کار نماینده ایران را به زمین زده اید . تعصب خوب است اما عاقلانه نه جاهلانه.
آقای عزیز شما هنوز نیومده کلی برای خودت حاشیه و جریمه ... درست کردی . بد نیست تیم پرسپولیس تست روانشناسی هم از بازیکنان جدید الورود بگیرد
باشه شما روانپزشک استقلال رو به پرسپولیس معرفی کنید آخه شما خیلی تجربه دارید
معنی اینکار چیه واقعا
آخه چه گناهی کرده که جریمه اش کردن اگه یکم تحقیق می کردن و بعدش می گفتن جریمه می کنن الان پرسپولیس راحت تر تو نیمه نهایی برنده می شد و کار زیبایی کرده دم اش گرم تو ایران ادامه بده خوبه اما تو خارج از کشور یه جور دیگه خوش حالی کنه خیلی عالی میشه به خاطر سوٕ تفاهم ها می گم وگرنه ما که پرسپولیسی دوآتشه هستیم
خوب کاری کردی