بازی با سپیدرود برای ما بسیار مهم است

برانکو: یک فضای داغ در رشت در انتظارمان خواهد بود

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس دیدار با سپیدرود را برای سرخپوشان تهرانی بااهمیت توصیف کرد.

برانکو: یک فضای داغ در رشت در انتظارمان خواهد بود

به گزارش خبر فوری ، برانکو ایوانکوویچ عصر امروز (دوشنبه) پس از ترک باشگاه پرسپولیس، اظهار داشت: جلسه ما در مورد موضوعات جاری بود. مهم‌ترین موضوع در رابطه با مسائل مالی، سفر به رشت و حساسیت بازی با سپیدرود بود.

وی در ادامه افزود: بازی با سپیدرود برای ما بسیار مهم است، از این جهت که اگر این بازی را ببریم صاحب یک رکورد خیلی خوب خواهیم شد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس راجع به اینکه در جلسه‌ امروز با مسئولان باشگاه پرسپولیس در مورد تمدید قراردادش صحبت کرده است یا نه، گفت: در این مورد هم صحبت‌هایی شد.

برانکو همچنین با تمجید از تیم سپیدرود رشت تصریح کرد: همه ما این فکر را می‌کنیم که چه بازی سختی را پیش رو داریم. فیلم سه بازی اخیر این تیم را دیده‌ایم. مقابل فولاد آنها نمایش خوبی داشتند. به‌هرحال این یک بازی خانگی برای آنها محسوب می‌شود و یک فضای داغ در رشت در انتظارمان خواهد بود.

31

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید