در حاشیه همایش ساماندهی پخش محصولات فرهنگی؛

اطلاعات شبکه نمایش خانگی در نرم افزاری ویژه ثبت می‌شود

مسؤول امور استان‌های ستاد صیانت از آثار سمعی و بصری گفت: به منظور حفظ و صیانت محصولات فرهنگی از این پس اطلاعات فیلم‌ها و آثاری که در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود در نرم افزاری ویژه ثبت می‌شود.

اطلاعات شبکه نمایش خانگی در نرم افزاری ویژه ثبت می‌شود

نادر معماری در حاشیه همایش ساماندهی پخش محصولات فرهنگی با بیان این مطلب گفت: هدف ما کمک به صیانت از آثار فرهنگی مجازی است که امروز در بازار دچار آسیب شده اند.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم فضایی را که اکنون در شبکه نمایش خانگی وجود دارد حفظ تا به سینمای کشور سرمایه تزریق کنیم.

معماری در خصوص همایشی که در این خصوص عصر امروز در پردیس ملت برگزار شد گفت: ما سعی داشتیم کارکنان پخش محصولات سمعی بصری را بیشتر مطلع کنیم.

مسئول امور استان‌های ستاد صیانت از آثار سمعی و بصری گفت: ما ۴ شرکت پخش مجاز داریم که در شبکه نمایش خانگی فعالیت می‌کنند، این پخش‌ها عبارتند از: پخش دنیای هنر، سرو رسانه پارسیان، هنر اول و تدبیر و امید که به صورت کلی بیش از ۲۰۰ نفر کارمند دارند و هدف ما هم آگاه کردن این کارکنان بود.

وی درباره روش‌های مقابله با توزیع غیرمجاز محصولات شبکه خانگی افزود: ما برای کارکنان پخش، کارت شناسایی صادر کردیم، که از این پس وقتی به مراکز عرضه محصولات فرهنگی مراجعه می‌کنند از این کارت‌ها استفاده کنند و بازرسان و نمایندگان مراکز عرضه محصولات فرهنگی، از ورود کسانی که بدون کارت شناسایی وارد می‌شوند جلوگیری کنند.

معماری افزود: روش دیگر، سفر‌های استانی است که ستاد صیانت از آثار سمعی و بصری برای آگاه ساختن نمایندگان خود سفر‌هایی را آغاز کرده است.

وی گفت: ما در حال آماده کردن یک نرم افزار (اپلیکیشن) هم هستیم که مردم با نصب آن روی تلفن همراه خود می‌توانند از فیلم‌های شبکه خانگی مطلع شوند و بازرسان هم از طریق آن، آثار مجاز را شناسایی می‌کنند.

معماری افزود: محصولات سمعی و بصری شبکه نمایش خانگی به نوعی پشتیبان فیلم‌های سینمایی روی پرده است، اما به تازگی برخی محصولات این شبکه به صورت حرفه‌ای تکثیر می‌شود و از همین نظر به اقتصاد سینما ضربه می‌زند که ستاد صیانت از آثار سمعی و بصری به دنبال ایجاد راهکار‌های جدید برای جلوگیری از این تکثیرهاست.

وی گفت: در پی دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ستاد صیانت از آثار سمعی و بصری برای حمایت از تولیدات فرهنگی در کشور و پدید آورندگان آثار فرهنگی و هنری و جذب ایده‌های مبتکرانه هنرمندان و همچنین ساماندهی به وضعیت بازرسی‌ها و مبارزه با فعالیت‌های غیرمجاز در این زمینه، در بهمن ۱۳۹۱ در این وزارت خانه تشکیل شد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

1261

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید