اعتراض وکیل دادگستری به دو سریال کوری و بدنام : نمایش نامیمون در تنزل شأن و شخصیت وکلا تمامی ندارد؟

مدتی است سریال های کوری و بدنام از شبکه نمایش خانگی پخش می شود و تا به حال نقدها و بازخوردهای مختلفی نسبت به کیفیت این سریال ها وارد شده، عده ای این دو سریال را دوست داشتند اما بعضی با آنها همراه نبودند ، اما حالا وکیل پایه یک دادگستری به شخصیت های وکیل این دو سریال اعتراض کرده است.

اعتراض وکیل دادگستری به دو سریال کوری و بدنام : نمایش نامیمون در تنزل شأن و شخصیت وکلا تمامی ندارد؟

«حسین شاهرخی» وکیل پایه یک دادگستری در مورد نقش وکلا در سریال هایی همچون «کوری، بدنام و حتی بعضی سریال های صدا و سیما» واکنش نشان داده می گوید: «متأسفانه مدتی است در سریال‌های نمایش خانگی، وکلا مضحکه و مورد تمسخر واقع شده‌اند،و به شخصیت آنها توهین می شود.

اما این موضوع صرفا به نمایش خانگی بسنده نشده و اخیرا در صداوسیما هم شاهد توهین، تنزل شان و شخصیت وکلا شده‌ایم که کمترین انتظار از کانون وکلا، پیگیری و اعتراض به این مهم است. »

شاهرخی همچنین می گوید: «سریال‌های نظیر کوری یا بدنام شخصیت وکیل را عمدا بی‌اعتبار، فاسد یا غیراخلاقی نشان می‌دهند.

او به صحبت هایش ادامه می‌دهد : در اصل، صرف نمایش یک وکیل بد لزوما کار بدی نیست، اما مساله زمانی جدی‌تر می‌شود که تصویر منفی، یک‌طرفه و تکرارشونده باشد و مخاطب را به این برداشت برساند که وکیل بودن ذاتا با دروغ، فساد یا سوءاستفاده همراه است یا اساسا کارایی ندارد.»

منبع: اعتماد
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید