سوسن، جواد یساری و آغاسی بعد ۵۰ سال دوباره محبوب شدند

در این ویدیو طلیعه احمدی به سراغ چهار ترانه خاطره‌انگیز رفته که با صدای نعمت‌الله آغاسی، شهرام شب‌پره، جواد یساری و سوسن دوباره تنظیم شده‌اند و این بار با حال‌وهوایی متفاوت به گوش مخاطبان رسیده‌اند.

سوسن، جواد یساری و آغاسی بعد ۵۰ سال دوباره محبوب شدند

گذر زمان بسیاری از شادی‌ها را از این سرزمین با خود برد؛ کافی است نگاهی به حال‌وهوای این روزهای جامعه بیندازیم تا این تغییر را احساس کنیم. حتی موسیقی هم از این فضا بی‌تأثیر نمانده؛ بسیاری از ترانه‌های قدیمی که دوباره بازتنظیم می‌شوند، این بار با ریتم‌های آرام‌تر و گاه غمگین‌تر شنیده می‌شوند و ارتباط عمیق‌تری با مخاطب پیدا می‌کنند. انگار جامعه ایرانی امروز بیشتر با این حال‌وهوا خو گرفته و دیگر مانند گذشته با ریتم‌های شاد و شش‌وهشت ارتباط برقرار نمی‌کند.

 

در این ویدیو طلیعه احمدی به سراغ چهار ترانه خاطره‌انگیز رفته که با صدای نعمت‌الله آغاسی، شهرام شب‌پره، جواد یساری و سوسن دوباره تنظیم شده‌اند و این بار با حال‌وهوایی متفاوت به گوش مخاطبان رسیده‌اند. با ما همراه باشید.

منبع: برترین ها
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید