همسر بازیگر مشهور سه‌ ماه پس از مرگ او ازدواج کرد | عکس

همسر سابق جیمز ون‌در‌بیک فصل تازه‌ای از زندگی‌اش را آغاز کرد؛ ازدواج درست سه ماه پس از درگذشت این ستاره هالیوود!

همسر بازیگر مشهور سه‌ ماه پس از مرگ او ازدواج کرد | عکس

به گزارش خبرفوری، هدر مک‌کامب، بازیگر آمریکایی و همسر سابق جیمز ون‌در‌بیک، با انتشار تصاویری از مراسم ازدواجش خبر آغاز فصل تازه‌ای از زندگی شخصی خود را اعلام کرد. این اتفاق تنها چند ماه پس از درگذشت جیمز ون‌در‌بیک، بازیگر شناخته‌شده سریال «داوسون کریک»  رخ داده و توجه زیادی را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به خود جلب کرده است.

مک‌کامب که ۴۹ سال دارد، با بازیگر آمریکایی، اسکات مایکل کمپبل، ازدواج کرد. مراسم آنها در فضایی باز و در شهر میسولا در ایالت مونتانا برگزار شد؛ مکانی که ظاهرا برای این زوج اهمیت و خاطرات ویژه‌ای داشته است. تصاویر منتشرشده فضایی صمیمی و خانوادگی را نشان می‌داد؛ جایی که دوستان و اعضای خانواده از نقاط مختلف آمریکا برای شرکت در مراسم حضور داشتند.

بیشتر بخوانید:

ازدواج مخفیانه ستاره پاپ و بازیگر مشهور در لندن

تعجب از زندگی ساده و بدون تجمل بازیگر زن مشهور | ساکن طبقه چهارم آپارتمان بدون آسانسور

بازیگر زن مشهور با کیلیان امباپه به نامزد خود خیانت کرد

هدر مک‌کامب در توضیح تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نوشت که او و همسرش «در برابر خدا» پیوند ازدواج خود را رسمی کرده‌اند و از حضور افرادی که دوستشان دارند احساس قدردانی می‌کنند. او همچنین از خواهرش که اجرای مراسم را بر عهده داشت تشکر کرد و این روز را یکی از مهم‌ترین و احساسی‌ترین لحظات زندگی خود توصیف کرد.

msid-154439363

در تصاویر منتشرشده، مک‌کامب لباسی سفید به تن داشت و جزئیات غیررسمی و متفاوت مراسم نیز توجه کاربران را جلب کرد؛ از جمله چکمه‌های سفید براق و سپس کفش‌های راحتی که در ادامه مراسم جایگزین آنها شد. همسر جدید او نیز با انتشار تصاویر مراسم، این روز را «فراتر از یک موهبت» توصیف کرد و از حضور خانواده و دوستان قدردانی کرد.

این خبر به‌دلیل زمان انتشار آن بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد؛ زیرا تنها چند ماه از درگذشت جیمز ون‌در‌بیک می‌گذرد. بازیگر محبوب دهه ۹۰ میلادی در فوریه ۲۰۲۶ در سن ۴۸ سالگی پس از مبارزه با سرطان روده بزرگ درگذشت. خبر مرگ او موجی از واکنش‌های احساسی را میان هواداران و همکارانش ایجاد کرده بود.

مک‌کامب پیش‌تر نیز پس از مرگ ون‌در‌بیک با انتشار پیامی احساسی از او یاد کرده بود. او در آن پیام، همسر سابقش را فردی سرشار از نور، محبت، استعداد و انسانیت توصیف کرده و نوشته بود که از شنیدن خبر درگذشت او عمیقا اندوهگین شده است. او همچنین برای همسر و فرزندان ون‌در‌بیک ابراز همدردی کرده بود.

هدر مک‌کامب و جیمز ون‌در‌بیک در سال ۲۰۰۳ ازدواج کردند و پس از حدود هفت سال زندگی مشترک از یکدیگر جدا شدند. گزارش‌ها در آن زمان جدایی آنها را دوستانه توصیف کرده بودند. ون‌در‌بیک بعدا با کیمبرلی ازدواج کرد و صاحب شش فرزند شد.

منبع: سرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 22
  • ناشناس

    به تو چه ربطی داره؟

  • ناشناس

    چه ازدواجی !؟ مگر نه اینکه چهار ماه و ده روز ( ۴ ماه و ۱۰ روز ) را باید عده ی وفات شرعی و قانونی پس از مرگ شوهرش نگاه دارد و سپس ازدواج کند!؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      درست نخوندیا! اینا از ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ زن و شوهر بودن

    • ناشناس

      استاد! مگه اینا مسلمون هستن که زن عده نگه داره؟!

  • علیرضا

    خب که چی؟
    نکنه انتظار داشتین عده‌ی شرعی نگه داره؟😂

  • ناشناس

    فاقد اهمیت

    نظرات شما -
    • حسن کفتار

      آتشش زیاد بود

  • ناشناس

    عجب داماد زیبایی !!؟؟ ،بلانسبت بانوان ایرانی با این انتخاب و ازدواج دوم زود هنگام آبرو و اعتبار هر چی زن بود رو برد

  • ناشناس

    از کجا شوهر پیدا کردی؟! من یه سال طلاق گرفتم شوهر گیرم نیومده 😢😭

  • ناشناس

    اینا رو کسی هم هست بشناسه؟

  • غلامی

    لابد انتظار داشتید عده نگه دارد

  • ناشناس

    خانم های میانسال خارجی به راحتی ازدواج می کنن ولی دخترهای مملکت ما ....

    نظرات شما -
    • ناشناس

      تقصیر فرهنگ هفت خان رستم ایرانی‌ست.

  • ناشناس

    مگه برای مردم فقر زده و جنگ زده ایران اهمیت داره؟!

  • ناشناس

    والا کار خوبی کرد مگه تا کی زنده ایم عمر ما تموم شد بدون ازدواج 44 ساله ایم

  • ناشناس

    خوب به میمنت و شادی ،از گرونی و بدبختی مردم ایران چه خبر؟

  • ناشناس

    ذات ماده

  • ملت مظلوم ایران

    فاقد اهمیت

  • ناشناس

    خوب کرد. یه آقای مقام سابق وزارت خارجه زنش سرطان داشت رفت با یه خانم هنرپیشه رفیق شد ، تا زتش مرد خانمه رو گرفت ، یکی دوسال بعد هم طلاقش داد ! زنها هم باید از مردا یاد بگیرن همین کارا رو کنن

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بعضی هاتون که شوهر ندارید هر روز با یه مرد کوچکتر خودتون هستید پس سکوت کنید

    • به ناشناس

      معمولا ثابت شده کسانی که هر روز فلان می گن و بهتان می زنند خود و مادر شأن هرزه از کار درمیان

  • محمد مهدی نام آور

    نویسنده این خبرا قطعا دختره دیگه ؟ اقا که این چیزا رو نمینویسه ؟