سند آرامگاه فردوسی صادر شد
آرامگاه فردوسی مشهد پس از گذشت ۶۰ سال سند دار شد و امروز دهم اردیبهشت ماه این سند تحویل مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شد.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور روز پنجشنبه در مراسم اهدای اسناد مالکیت دولتی و وقفی در خراسان رضوی افزود: تجربیات خوب خراسان رضوی در حوزه ثبت اسناد و املاک برای حل مشکلات ثبتی باید به سایر استانها منتقل شود.
حسن بابایی تاکید کرد: در حل معضلات ثبتی باید مدیران حضور میدانی داشته باشند.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی نیز اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۶ هزار و ۴۰۰ سند مالکیت برای املاک دولتی در خراسان رضوی صادر شد و ۴۰۰ فقره سند دولتی دیگر در استان دفترچه ای است که تلاش می شود تا پایان اردیبهشت ماه تبدیل به تک برگ شود.
سید مرتضی مولویپور افزود: در حوزه شرکت شهرکهای صنعتی نیز در سال گذشته حدود هزار فقره سند مالکیت صادر شده و اسناد مالکیت شرکتهای شهرک صنعتی تبدیل به سند تک برگ شده است و فقط ۲ برگه باید تعیین تکلیف شود که تا پایان نیمه اول سال جشن اتمام حدنگاری شرکت شهرکهای صنعتی برگزار می شود.
وی اضافه کرد: در حوزه آستان قدس رضوی پارسال نیز ۱۷۰ پلاک ثبتی به مساحت ۶۴ هزار هکتار حدنگاری شده و اسناد مربوطه صادر شده است. در حوزه اوقاف نیز بیش از ۳۱ هزار و ۱۵۰ هکتار اراضی وقفی در قالب ۹۶۰ سند مالکیت حدنگاری شد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خراسان رضوی ادامه داد: در بخش نیروهای مسلح نیز املاک ارتش، پدافند هوایی و نیروی انتظامی حدنگاری شده و اسناد مالکیت صادر شده و فقط تعدادی از املاک سپاه باقی مانده که تا پایان تابستان حدنگاری خواهد شد.
مولویپور گفت: در حوزه میراث فرهنگی نیز سال گذشته ۳۶ فقره سند مالکیت برای املاک میراث فرهنگی صادر شد و مشکلات مالکیت آرامگاه فردوسی بعد از ۶۰ سال برطرف و سند آرامگاه امروز رونمایی شد.
وی عنوان کرد: همچنین مشکلات مالکیتی آپارتمانهای منطقه ۶۰۰ دستگاه و ۵۱۲ دستگاه مشهد نیز در حال رفع و اسناد در حال صدور است.
سند برای فروش ؟
برای فریب مردم
بله پس چی ، به افراد خصولتی می فروشند و آنها صاحب مجموعه بحساب میان ...
این سندسازی ها برای پول هست . برای لوله آب هم سند میزنند همش شده پول کثیف
خاک بر سرتون
حیف خاک
تمام مشهد رو استان قدس میگه وقف هست برای خودش سند هم صادر میکنه !!! عجب دکان دستگاهی راه انداخته
سند به نام کی؟؟؟؟😐😐😐😐😐
نکنه میخوایین بفروشیتش؟؟؟!!؟؟؟؟!!!
چقدر سریع بعداز ۴۷ سال
تند تند سند دار کنید که بتونید بفروشید اموال ملی رو که حتی خودتون هم نساختیدش .. ما احمق نیستیم ..
لابد وقف آستان قدسه
وقف مزخرف ترین قانون ممکن
راهی ساده برای دزدیدن زمینهای مردم بیچاره