مسعود بهنود به کشور بازمیگردد
مسعود بهنود روزنامهنگار قدیمی و سرشناس که در دو جنگ دوازده روزه و رمضان سمت ایران ایستاد و حمله به کشور را محکوم کرده بود، خبر داد تا پیش از نوروز به ایران باز.میگردد.
بهنود ضمن حمایت از نظامیان، گفته بود: این مردان باغیرت اعم از سپاهیان و ارتشیها، این مردان دلیر بیش از انتظار جهانیان ظاهر شدند. به همین جهت باید همیشه از آنها یاد کنیم.
این روزنامهنگار قدیمی که مورد طعن و توهین سلطنتطلبان قرار گرفته، در ایام حمله به ایران ضمن انتقاد از جریان سلطنتطلب که مشوق حمله آمریکا و اسراییل به ایران بودند، گفته بود: جمهوری اسلامی ریشهدارتر از آن است که با شعار یا حمله خارجی براندازی شود.
بازگشت ایرانیان معقول و وطنپرست به کشور را باید به فال نیک گرفت و حامی این سیاست بود. امید است این روند ادامه داشته باشد و روزنامهنگاران و چهرههای ملی و میهنی به کشور بازگرداند
انسان عاقل باید به نحوی رفتار کند که از هیچ طرف بام نیفتد. افتادن از هر چهار گوشه بام خسران است.
اسم اینکار وسط،بازیه نون رو به نرخ روز خوردن انسان باشرف پای اعتقادش،وایمیسه ولو اینکه هزیه بده پاش عملکرد سیستم گویاست تمام
چرا هر کس از شما تعریف می کند می شود وطن پرست و معقول و هر کسی اعتراض می کند و یا کلا مخالف شماست می شود وطن فروش و مزدور؟!
موافقم
موتور گازی پژو باک عقب ۵۲۰ تومانی را کجا گذاشتی مردک کاخ نشین
فرزند آیت اله بی بی سی به ایران برمی گردد
آدماى لندن نشين كثيف....