فرانسه در حال آماده‌سازی پیش‌نویس قطعنامه‌ای درخصوص تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز

فرانسه در حال آماده شدن برای ارائه پیش‌نویس قطعنامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف حمایت از کشتیرانی از طریق تنگه هرمز است.

فرانسه در حال آماده‌سازی پیش‌نویس قطعنامه‌ای درخصوص تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز

آرتی نوشت: بر اساس اظهارات یک دیپلمات سازمان ملل که روز گذشته، جمعه، منتشر شد، این پیش‌نویس قطعنامه بار دیگر بر ضرورت احترام به آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز تأکید خواهد کرد؛ تنگه‌ای که یکی از کانون‌های تنش در جنگ ایران به شمار می‌رود. این پیش‌نویس همچنین بر اهمیت تنگه هرمز برای حمل‌ونقل و جابه‌جایی محموله‌های جهانی مرتبط با امنیت غذایی و انرژی تأکید خواهد داشت.

این دیپلمات افزود که این پیش‌نویس پیشنهادی همچنین بر ضرورت پایبندی به حقوق دریاها تأکید خواهد کرد و از ابتکارهای صلح‌آمیزی که با هدف تضمین عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز انجام می‌شوند، حمایت خواهد کرد.

این گزارش با خبرهای منتشرشده در روزهای اخیر درباره تلاش فرانسه برای تدوین قطعنامه‌ای در شورای امنیت درخصوص تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز همخوان است.

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • علی

    فرانسه هم غلطی نمیکنه