در حاشیه نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب صورت گرفت

دیدار ولیعهد عربستان با رئیس جمهوری

رئیس جمهوری اسلامی ایران که به منظور حضور و سخنرانی در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب به قطر سفر کرده است، با ولیعهد عربستان سعودی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار ولیعهد عربستان با رئیس جمهوری

مسعود پزشکیان که به منظور حضور و سخنرانی در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب به دوحه پایتخت قطر سفر کرده است، دقایقی پیش با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، به منظور بررسی تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و از جمله حمله اخیر به محل جلسه سران مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و اتخاذ موضع قاطع از سوی کشورهای اسلامی علیه آن در دوحه پایتخت قطر در حال برگزاری است.

رئیس جمهوری در این نشست در اظهاراتی با محکوم کردن اقدام جنایتکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به پایتخت قطر طی روزهای گذشته، تصریح کرد: متاسفانه تروریست‌های حاکم بر تل آویو با معصومیتی که پس از خیانتی مشابه به دیپلماسی در ژوئن ۲۰۲۵ و با آغاز جنگ تجاوزکارانه به مردم کشور من احساس کردند، جری‌تر شدند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس

    ای کاش یه خورده از بن سلمان یاد بگیره

  • ناشناس

    خداوند بن سلمان را همیشه سالم و تندرست نگاه دارد، دعای خیر مردم عربستان همواره با ایشان است

  • ناشناس

    چرا عکس پادشاه عربستان روی دیوار هست؟ چرا به جای این که بن سلمان به دیدن پزشکیان بیاید، ظاهرا رئیس جمهور به سفارت عربستان رفته است ؟

  • حقگو

    تجاوز به مردم کشور من؟؟؟
    تجاوز به شما و مفتخورای ایران نه مردم ایران