اظهار بی‎اطلاعی سخنگوی وزارت خارجه از احضار سفیر ایران در اربیل

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: خبر احضار سرکنسول ایران در اربیل کردستان را نیز تایید نمی‌کنم.

اظهار بی‎اطلاعی سخنگوی وزارت خارجه از احضار سفیر ایران در اربیل

به گزارش سایت خبر فوری بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری که صبح امروز (دوشنبه، سوم مهر) با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد، با اشاره به بسته شدن مرزهای ترکیه و ایران بر روی کردستان عراق اظهار کرد: روز گذشته اعلام شد که ایران بنا به خواست رسمی دولت عراق مبنی بر اینکه مرزهای خود را نسبت به کردستان مسدود کنیم ما هم این کار را انجام دادیم ، همچنین خبر احضار سرکنسول ایران در اربیل کردستان را نیز تایید نمی‌کنم.

وی با اشاره به اخبار منتشر شده درباره بمباران اقلیم کردستان از سوی ایران گفت: آن چیزی که روز گذشته توسط برخی رسانه های غربی منتشر شد اشتباه و یک فضا سازی در مورد همه پرسی کردستان بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: سیاست ایران نسبت به بحث اقلیم کردستان بارها اعلام شده و مواضع روشنی داشتیم. ما به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی عراق احترام می گذاریم و هرگونه اقدامی که در مسیر عکس این باشد از نگاه ما اشتباه است.

قاسمی با اشاره به تحرکات درباره همه پرسی اقلیم و سفر هیات‌های ایرانی گفت: ما همواره با اقلیم و احزاب کردی چه در دوران جدید و چه در گذشته در تماس بوده و رایزنی‌های بسیاری داشته و داریم و طی هفته‌های گذشته ارتباط خود را از طریق سفارت و سرکنسولکری داشته ایم. مذاکرات مفصلی درباره همه پرسی، ضرورت وحدت عراق و مذاکره اقلیم و بغداد داشته و خواسته ایم که اگر مشکلی وجود دارد از طریق رایزنی سیاسی حل و فصل کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه به اقدامات آمریکا علیه ایران و فرمان مهاجرتی جدید ترامپ اشاره و تصریح کرد: رایزنی های سیاسی ایران در حد وسیع در نیویورک از ابتدای مجمع بوده و هنوز ادامه دارد و سفر روحانی بسیار پرثمر بوده و ظریف کماکان در نیویورک تماس‌های خود را دارد و تا دیروز 42 دیدار، نشست،سخنرانی و مصاحبه داشته که ادامه هم دارد.

وی در خصوص فرمان مهاجرتی جدیدآمریکا، گفت: این کاری غیر انسانی، بی ربط، غلط، محکوم و مطرود است که در عصر حاضر در هیچ کجای جهان افکار عمومی با چنین اقداماتی موافق نخواهند بود.

28

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید