سیلاب در میامی با یک کشته/ 8 روستایی مفقود پیدا شدند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: سیلاب در شهرستان میامی یک کشته داشت و هشت روستایی مفقود بر اثر وقوع سیل در سلامت کامل پیدا شدند.

سیلاب در میامی با یک کشته/ 8 روستایی مفقود پیدا شدند

ایرج رئیسیان امروز درباره وقوع سیلاب در برخی شهرستان‌های استان سمنان به‌واسطه بارش‌های روز و شب گذشته اظهار کرد: سیلاب در چهار شهرستان میامی، شاهرود، دامغان و مهدی‌شهر سبب ایجاد خسارت‌هایی شد و متأسفانه یک نفر نیز جان خود را از دست داد.

وی تصریح کرد: سیلاب در شهرستان میامی سبب ایجاد خسارت‌های قابل‌توجهی شد و یک فرد روستایی در این شهرستان نیز بر اثر وقوع سیلاب جان سپرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: مناطق ارمیان، قدس و زیدر در شرق استان سمنان بیشترین خسارت‌ها را از سیلاب اخیر دیده است؛ اما خوشبختانه نیروهای مدیریت بحران و امداد و نجات به سرعت وارد میدان شدند و این امر سبب شد تا مشکل مدیریت شود.

رئیسیان با بیان اینکه فرد قربانی سیلاب اخیر در روستای قدس شهرستان میامی دچار سیل‌بردگی شده است، گفت: نیروهای امدادی با تلاش فراوان، پیکر بی‌جان این فرد را پیدا کردند.

وی تصریح کرد: هشت نفر از روستاییان مناطق ارمیان و قدس در شهرستان میامی نیز بر اثر سیل مفقود شده بودند که خوشبختانه پیدا شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان اضافه کرد: نیروهای امدادی با تلاش فراوان این افراد را در سلامت کامل پیدا کردند و به خانواده‌هایشان تحویل دادند و مشکل خاصی برای آنها پیش نیامده است.

منبع: فارس

763

حجم ویدیو: 1.24M | مدت زمان ویدیو: 00:00:33 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید