دبیر ستاد مدیریت کرونا آموزشوپرورش استان خبر داد:
انتظار ۲۳ هزار فرهنگی برای واکسینه شدن در همدان
دبیر ستاد مدیریت کرونا اداره کل آموزشوپرورش استان همدان، گفت: ۲۳ هزار فرهنگی منتظر دریافت واکسن کرونا هستند.
عبدالله جعفری اظهار کرد: بر اساس سند ملی واکسیناسیون، زمان واکسینه شدن فرهنگیان در مردادماه است.
جعفری با بیان اینکه اقدامات مقدماتی در این زمینه انجام شده، تصریح کرد: کدهای ملی فرهنگیان در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته تا فرهنگیان در روند واکسیناسیون قرار بگیرند.
وی با اشاره به جمعیت ۲۳ هزار نفری فرهنگیان استان همدان، مطرح کرد: با توجه به جمعیت بالای فرهنگیان در استان و به دلیل اینکه فشاری به دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا، وارد نشود ما به صورت رسمی به دانشگاه اعلام کردیم که میتوانیم از نظر تامین فضا، تجهیزات و نیروی انسانی به آنها کمک کنیم.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزشوپرورش استان همدان با بیان اینکه به دنبال برگزاری جلسه مشترکی با دانشگاه علوم پزشکی هستیم، ادامه داد: آنچه به صورت رسمی به ما اعلام شده این است که روند واکسیناسیون فرهنگیان نیز مانند سایر اقشار جامعه خواهد بود و ما منتظر اعلام جزئیات از طریق دانشگاه علوم پزشکی هستیم.
منبع: ایسنا
26