آمار امروز ۱۷ شهریور

فوت ۱۱۷ بیمار کرونا در شبانه روز گذشته

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه طی شبانه روز گذشته ۲ هزار و ۱۵۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

فوت ۱۱۷ بیمار کرونا در شبانه روز گذشته

دکتر سیما سادات لاری، گفت: از دیروز تا امروز ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۱۵۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۱۶ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۸۸ هزار و ۸۱۰ نفر رسید.

وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۲ هزار و ۴۱۰ نفر رسید.

لاری با بیان اینکه خوشبختانه تا کنون ۳۳۵ هزار و ۵۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند، ادامه داد: ۳۷۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی تاکید کرد: تا کنون سه میلیون و ۴۰۶ هزار و ۵۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

به گفته لاری، بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران ، مازندران، گیلان، قم، اصفهان ، خراسان رضوی ، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: همچنین استان های آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی ، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

منبع: ایسنا

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید