فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در فسا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: یک بیمار مسن بر اثر ابتلا به کرونا علیرغم تلاش شبانه روزی کادر درمانی بیمارستان، بامداد امروز فوت شد.

فوت یک بیمار مبتلا به کرونا در فسا

جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود: تعداد موارد مثبت مبتلا به کرونا در شهرستان فسا به ۲۱ نفر رسیده و موارد مشکوک در حال افزایش و روند تصاعدی و عدد ۴۲ نفر دارد و از مردم می‌خواهیم که هشدار‌ها و توصیه‌ها را جدی بگیرند و در بمانند تا چرخه و زنجیره انتقال ویروس قطع شود. او، ضمن طلب رحمت و مغفرت برای این مرحوم و صبر برای بازماندگان از خداوند متعال اضافه کرد: آموزش‌های لازم به خانواده و اطرافیان بیمار فوتی داده شده است.

معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: دفن فوت شدگان بر اثر کرونا و موارد مشکوکی که هنوز نتیجه آزمایش آن‌ها از تهران اعلام نشده باشد، طبق پروتکل وزارت بهداشت انجام می‌شود و هیچگونه مورد آلودگی برای منطقه و محیط ندارد و مردم نگرانی از این بابت نداشته باشند. او از مردم خواست تا حد امکان و برای کار‌های غیرضروری از منزل خارج نشوند تا چرخه و زنجیره انتقال ویروس قطع شود. شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

منبع: رکنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • علیرضا شیخ آبادی

    خسته نباشی دلاور