حذف آنی فالوئرهای مزاحم در به روزرسانی جدید اینستاگرام

اینستاگرام قبلا حفاظ امنیت مناسبی داشت که از شما می پرسید که آیا می خواهید کاربر مورد نظر را آنفالو کنید یا خیر.

حذف آنی فالوئرهای مزاحم در به روزرسانی جدید اینستاگرام

اگر شما بر روی گزینه آنفالو کلیک می کردید حالا چه ناخودآگاه و چه با تصمیم قبلی ، یک پیامی ظاهر می گردید که از شما می پرسید که آیا می خواهید این شخص را آنفالو کنید یا خیر.این پیام همانند یک سوال نهایی و برای اطمینان از این کار بود.

اما این ویژگی در نسخه جدید اینستاگرام حذف شده است.حالا اگر دست شما به این گزینه بخورد فرد موردنظر آنفالو خواهد شد و احتمالا فالو کردن دوباره شخص کمی عجیب و غریب و شک برانگیز خواهد بود.

بعضی افراد هنوز هم اینستاگرام خود را به روز رسانی نکرده اند تا این ویژگی را داشته باشند اما زمانی که شما گوگل پلی استور یا اپ استور را باز کنید اینستاگرام به روز رسانی می شود و این ویژگی به طور کامل حذف می شود.

سوالی که مطرح است این بوده که چرا اینستاگرام این ویژگی را حذف کرده است و آیا این یک موضوع آزمایشی است یا اینکه ماندگار خواهد بود.هنوز پاسخی از سوی اینستاگرام دریافت نشده است.

البته این ویژگی هنوز در نسخه دسکتاپ اینستاگرام فعال می باشد و می توان از آن استفاده کرد.

منبع: کالاسودا

719

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید