دولت به دریافت ۱۰ ریال به ازای هر پیامک ادامه می‌دهد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: این ۱۰ ریال در ردیف درآمد تعریف نشده است، ولی در ردیف هزینه آمده است و ما با استعلام از مجلس این مبلغ را دریافت می‌کنیم.

دولت به دریافت ۱۰ ریال به ازای هر پیامک ادامه می‌دهد

به گزارش خبر فوری و به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس در سال ۹۴ در جلسه‌ای علنی تصویب کردند که اپراتورهای موبایل باید علاوه بر قیمت هر پیامک، ۱۰ ریال اضافه نیز دریافت و آن را به حساب درآمد عمومی دولت واریز کنند؛ اما به دلیل بی‌توجهی به مدت‌زمان قانونی این مصوبه، تا همین امسال این هزینه از مشترکان دریافت می‌شود.

مدتی پیش سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، از توقف دریافت این مبلغ خبر داد؛ ولی دولت هنوز به دریافت آن ادامه می‌دهد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص اعلام کرد: این ۱۰ ریال در ردیف درآمد تعریف نشده است، ولی در ردیف هزینه آمده است و ما با استعلام از مجلس این مبلغ را دریافت می‌کنیم.

واعظی اضافه کرد: در بودجه ۱۳۹۶ دیدگاه واحدی در خصوص این مسئله وجود نداشت. دستگاهی به ما اعلام کرد که ما حق دریافت این مبلغ را نداشتیم و دستگاه دیگری به ما گفت با توجه به پیشینه این موضوع و درآمدی که از این حوزه به دست می‌آید، دولت محق دریافت این هزینه است.

33

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید