امیر علیزاده کارشناس خودرو در گفتگو با خبر فوری:
تحریم به خودکفایی کمک کرد؟!/ ویدئو
کارشناس خودرو گفت: صنایع خودروسازی نوپا هستند؛ باید قطعه سازها و شرکتهای دانش بنیان بیشتر حمایت شوند تا روند روبه رشدی داشته باشیم.
امیر علیزاده کارشناس خودرو در گفتگو با خبر فوری تاکید کرد: اگر بخواهیم مونتاژ را کنار بگذاریم باید در قطعه سازی حرفی برای گفتن داشته باشیم؛ تحریمها این فرصت را برای ما بوجود آوردند.
علیزاده گفت: درصد تولید ما نسبت به سنوات گذشته افزایش یافته است.
منبع: خبر فوری
38
راست میگه از این به بعد خودمون دلار تولید میکنیم نیازی به بیگانه نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جناب امیر علیزاده ، صنعت خودرو سازی در کشور ما بیش از پنجاه سال قدمت دارد، اونوقت شما می فرمایید نوپا هستند ؟ شاید شما نوپای آشنا با این صنعت هستید ؟ !!!!!! . خودرو سازی کره جنوبی نصف صنعت خودرو سازی ما قدمت نداره ولی با برندهای مطرح جهانی رقابت میکنه و صنعت خودرو سازی چین یک سوم قدمت صنعت خودرو سازی ما رو نداره که داره با چنان رشدی پیش میره. در جواب جنابعالی باید گفت مافیای چپاولگر نکبت خودرو نو کیسه و نوپا هستند که ولع چپاولشون حالا حالاها تمام شدنی نیست و نخواهد بود . مگر اینکه به زودی زود گرفتار خشم مردم بشوند انشالله ، تا چشمهای سیری ناپذیر دزد و ناپاکشان بدست مردم در بیاید که سالهاست به بیت المال این ملت مظلوم چشم دوخته اند و هر ساله میلیاردها از پول نفت این مردم رو سر کیسه کردند و دزدیدند و برند و هنوز هم دارند آن راه چپاول را ادامه می دهند.
آمریکا بدون پشتوانه دلار چاپ میکند یعنی هرج ومرج است شما نیز مقابله م.ثل کرده چاپ تا اثرش را خنثی نمایید.