غرق شدن جوان ۲۷ ساله در سد چم آسمان

رییس مرکز اورژانس استان اصفهان از دو حادثه رانندگی و یک غرق شدگیدر طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

غرق شدن جوان ۲۷ ساله در سد چم آسمان

غفور راستین در ارتباط با حادثه تصادف محور لنجان سه راهی جعفرآباد اظهار کرد: این حادثه عصر جمعه در اثر واژگونی یک دستگاه زانتیا رخ داده و پنج نفر در این حادثه مجروح شدند.
وی ادامه داد: مصدومان این تصادف یک مرد، دو زن و دو کودک بودند که برای امداد رسانی به آنها دوکداورژانس به محل اعزام شده و پس از ارائه خدمات درمان سرپایی به بیمارستان شهدای لنجان منتقل شدند.
رییس مرکز اورژانس استان اصفهان همچنین از وقوع یک حادثه رانندگی دیگر در شهرستان نایین خبر داد و گفت: این تصادف ساعت ۱۹:۲۳ روز گذشته در محور نایین- نیسانک بعد از روستای حسین آباد اتفاق افتاد و برای امدادرسانی به حادثه دیدگان دو کد اورژانس اعزام شد.
وی اضافه کرد: در این حادثه نیز پنج سرنشین دچار حادثه شده که مصدومان سه زن و دو کودک بودند و به بیمارستان حشمتیه نایین منتقل شدند.
راستین در پایان خاطرنشان کرد: یک حادثه غرق شدگی نیز دیروز عصر در سد چم آسمان لنجان رخ داد که در اثر آن آقای ۲۷ ساله ای جان خود را از دست داد.

منبع: صاحب نیوز

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید