جنایت مسلحانه در دشت‌آزادگان/ دو قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شدند

درگیری مسلحانه با سلاح شکاری در دشت‌آزادگان به قتل دو نفر منجر شد و عاملان جنایت پس از فرار از محل حادثه تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.

جنایت مسلحانه در دشت‌آزادگان/ دو قاتل در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شدند

 سرهنگ حسین بیت‌سیاح  فرمانده انتظامی دشت‌آزادگان سه‌شنبه شب در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری مسلحانه با سلاح شکاری در سطح حوزه استحفاظی که متاسفانه منجر به قتل ۲ نفر و متواری شدن عاملان جنایت شد، پیگیری سریع موضوع و دستگیری مجرمان به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پاسگاه انتظامی الله‌اکبر با توسعه چتر اطلاعاتی، رصد دقیق تحرکات و هماهنگی‌های با مرجع قضائی، موفق محل اختفای متهم اصلی را شناسایی و طی عملیاتی ضربتی، قاتل اصلی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دشت‌آزادگان تصریح کرد: در ادامه اجرای این عملیات شب گذشته طی یک عملیات هم‌افزا میان پاسگاه الله‌اکبر و کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان، دومین قاتل این پرونده نیز در اقدامی برق‌آسا و در کمتر از ۲۴ ساعت پس از فوت مقتول، در دام قانون افتاد.

سرهنگ بیت‌سیاح با تاکید بر برخورد قاطعانه و بدون اغماض با عاملان ناامنی و دارندگان سلاح‌های غیرمجاز، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

منبع: نورنیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید