سرقت مرگبار از تازه‌داماد؛ معمای جنایی حل‌نشده

پرونده تازه‌دامادی که چهار سال پیش به طرز مرموزی به قتل رسید، در دادگاه کیفری استان تهران تحت رسیدگی قرار گرفت.

سرقت مرگبار از تازه‌داماد؛ معمای جنایی حل‌نشده

سال 1401 بود که همسر مرد جوانی به نام شروین به پلیس گزارش داد او مفقود شده است. این زن گفت: ما تازه ازدواج کرده‌ایم و فرزندی هم نداریم. شوهرم بعدازظهر از سر کار می‌آمد و بقیه وقتش را خانه بود. برای اینکه به اقتصاد خانواده کمک شود، تصمیم گرفتیم او چند ساعتی هم به عنوان پیک موتوری کار کند تا بتوانیم زودتر خانه بخریم و بچه‌دار بشویم. حالا شوهرم چند ساعتی می‌شود که از خانه بیرون رفته و برنگشته است. چیزی که مرا نگران کرده این است که تلفن همراهش را هم جواب نمی‌دهد.

با توجه به شکایت این زن تحقیقات در این زمینه آغاز شد. پلیس با ردیابی تلفن همراه شروین محلی را که او حضور داشت پیدا کرد ولی این مرد زنده نبود و با ضربات چاقو به قتل رسیده بود.

جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت. بررسی دوربین‌های مداربسته نشان داد فردی ترک موتور شروین نشسته بود و در محل حادثه از موتور پیاده شد و با حمله به شروین و وارد کردن ضربات چاقو بر بدن او موتورش را به سرقت برد. از آنجا که قاتل ماسک به صورت داشت و ردی از او هم پیدا نشده بود، ماموران موفق به بازداشت او نشدند.

با گذشت چهار سال از ماجرا، اکنون پدر و مادر و همسر شروین با شکایت به دادگاه درخواست دیه از بیت‌المال کرده‌ند.

منبع: اعتمادآنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید