کارشناس فوتبال به قتل رسید و جسدش به آتش کشیده شد

یک روزنامه‌نگار و کارشناس فوتبال ایتالیایی به طرز فجیعی به قتل رسیده و جسدش برای از بین بردن آثار جنایت به آتش کشیده شده است.

کارشناس فوتبال به قتل رسید و جسدش به آتش کشیده شد

به گزارش خبرفوری،  جسد سوخته لوئیجی لوکا اسپوزیتو، ۵۳ ساله، در یک منطقه دورافتاده در استان سالرنو ایتالیا کشف شد. این کشف پس از آن صورت گرفت که دوستانش به دلیل از دست دادن تماس با او از شنبه شب، نگران شده بودند.

بر اساس گزارش‌های اولیه، این کارشناس فوتبال هدف گلوله قرار گرفته و سپس قاتل یا قاتلان برای نابودی شواهد، جسد او را به آتش کشیده‌اند. مأموران آتش‌نشانی که برای خاموش کردن آتش به محل حادثه در منطقه روستایی بیویو چیوفی اعزام شده بودند، با این صحنه دلخراش مواجه شدند. پلیس در نزدیکی جسد، پوکه‌های گلوله پیدا کرده و قرار است کالبدشکافی علت دقیق مرگ را مشخص کند. خودروی لوئیجی نیز در نزدیکی محل حادثه پیدا شد که به شناسایی سریع او کمک کرد.

بیشتر بخوانید:

مردی همسرش را کُشت و عکسش را برای معشوقه‌اش فرستاد

داماد در شب عروسی به مهمان بیهوش تجاوز کرد!

لباس مردی به پله برقی مترو گیر کرد و او را خفه کرد!

دفتر دادستانی سالرنو به رهبری رافائله کانتونه، دادستان ضدمافیا، پرونده را به عنوان قتل عمدی در دست بررسی دارد. بازرسان در حال تحقیق در مورد زندگی شخصی لوئیجی برای یافتن انگیزه‌های احتمالی، از جمله اختلافات مالی یا عاطفی هستند و هیچ نظریه‌ای را رد نکرده‌اند. خواهر او از او به عنوان مردی آرام با هیچ دشمن شناخته‌شده‌ای یاد کرده و تاکنون هیچ بازداشتی در این رابطه انجام نشده است.

لوئیجی اسپوزیتو، اصالتا اهل نوچرا اینفریوره و هوادار پرشور تیم سالرنیتانا، وب‌سایت توتو سالرنیتانا را مدیریت می‌کرد. او همچنین به عنوان ستون‌نویس برای روزنامه لا چیتا دی سالرنو فعالیت داشت و کارشناس ثابت شبکه تلویزیونی اوتوجنل در پوشش تیم‌های سری بی نظیر آولینو و یووه استابیا بود. همکارانش او را فردی صریح‌اللهجه، بی‌باک و با ارتباطات گسترده در دنیای فوتبال توصیف کرده‌اند.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید