تایید حکم قصاص برای پسری که رقیب عشقی‌اش را به قتل رساند

حکم قصاص پسر جوان که رقیب عشقی‌‌اش را با ضربه‌های چاقو کشته است، از سوی دیوان عالی کشور تأیید و او یک گام به مرگ نزدیک‌تر شد.

تایید حکم قصاص برای پسری که رقیب عشقی‌اش را به قتل رساند

رسیدگی به این پرونده به روزهای پایانی اردیبهشت سال گذشته برمی‌گردد که پسر جوانی در جریان درگیری خیابانی دریکی از محله‌های جنوبی پایتخت زخمی شد و پرونده در دستورکار پلیس قرارگرفت.

همزمان با شناسایی خانواده ‌‌او و تحقیقات اولیه از آنها معلوم شد عصر آن روز فرزندشان از خانه بیرون رفته و دیگر بازنگشته تا این‌که آخر شب در تماس پلیس متوجه قتل فرزندشان شدند.

مأموران در تحقیق از دوستان مقتول پی بردند، دعوای او با قاتل فراری بر سر دختری جوان بوده است.

با شناسایی هویت قاتل، او تحت تعقیب بود تا این که چند روز بعد در مخفیگاهش بازداشت شد و به قتل اعتراف کرد. مدتی بعد او در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد و والدین مقتول برای قاتل پسرشان درخواست قصاص کردند.

متهم به قتل در جلسه محاکمه در تشریح ماجرا گفت‌: اینستاگرامی با دختری جوان دوست شدم و ارتباطمان شکل گرفت تا این که بعداز مدتی در اثر اختلاف‌ از هم دور شدیم. حتی به دلیل مزاحمت‌هایم خانه‌شان را به جای دیگری منتقل کردند اما من که دلباخته‌‌اش بودم و نمی‌توانستم او را فراموش کنم محل جدید زندگی‌‌اش را یافتم و سراغش رفتم تا با او حرف بزنم که خواست مزاحمش نشوم و او را فراموش کنم. متوجه شدم با جوان دیگری آشنا شده و در ارتباط است.

وی افزود: خواستم دوست جدیدش را فراموش کند و با من در ارتباط باشد که قبول نکرد و خواست دیگر مزاحمش نشوم.

وی ادامه داد: من که از آن رقیب عشقی جدید کینه به دل گرفته بودم شماره تلفنش را از طریق بچه‌های محله‌شان پیدا کردم و با او تلفنی حرف زدم و گفتم آن دختر عشق قدیمی من است و بهتر است او را فراموش کند. قبول نکرد و از من خواست دیگر به او زنگ نزنم. با رقیب عشقی‌ام قرار گذاشتم تا او را بترسانم که آن دختر را فراموش کند.

او سر قرار آمد و حرف زدیم و دوباره خواستم وی را فراموش کند اما توجهی نکرد. درگیر شدیم و در ادامه با ضربه‌های چاقو رقیب عشقی‌ام را به قتل رساندم.

قضات دادگاه او را گناهکار شناختند و حکم به قصاص جوان عاشق پیشه دادند.

روحانی‌زاده، دادیار شعبه اول اجرای احکام دادسرای جنایی تهران با تأیید این خبر به جام‌جم گفت‌: حکم قصاص این جوان از سوی قضات شعبه ۱۷ دیوان عالی کشور تأیید و برای اجرا به اجرای احکام ارسال شد.

منبع: جام جم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • حمید

    اگر درگیریتون سر پول بود بهتون حق میدادم
    ولی یک دختر اصلا ارزش این کارا رو نداره

  • ناشناس

    مگر عشق زوری است دختر قاتل را شناخت که رابطه قطع کرد ، قاتل روانی است