فوت ۹ کارگر در حادثه گازگرفتگی در کارگاهی صنعتی در شهرستان برخوار اصفهان

بر اثر وقوع حادثه گازگرفتگی در یکی از واحدهای کارگاهی واقع در منطقه صنعتی دولت‌آباد شهرستان برخوار اصفهان، ۹ نفر از کارگران جان خود را از دست دادند.

فوت ۹ کارگر در حادثه گازگرفتگی در کارگاهی صنعتی در شهرستان برخوار اصفهان

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این حادثه صبح امروز در خط تولید یکی از واحدهای کارگاهی مستقر در منطقه صنعتی دولت‌آباد شهرستان برخوار رخ داد و بلافاصله پس از اعلام گزارش، نیروهای امدادی به محل اعزام شدند.

منصور شیشه‌فروش افزود: با وقوع این حادثه، تیم‌های عملیاتی آتش‌نشانی و عوامل اورژانس در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حاضر شده و ضمن انجام اقدامات اولیه، نسبت به ایمن‌سازی محیط و کنترل شرایط اقدام کردند.

با اشاره به ابعاد این حادثه گفت: متأسفانه در پی این رویداد، ۹ نفر از کارگران شاغل در این واحد صنعتی بر اثر گازگرفتگی جان باختند و تلاش نیروهای امدادی برای نجات آنان نتیجه‌بخش نبود.

شیشه‌فروش ادامه داد: پس از پایان عملیات امدادرسانی، بررسی‌های کارشناسی برای مشخص شدن علت دقیق حادثه در دستور کار قرار گرفت و تیم‌های تخصصی آتش‌نشانی و دستگاه‌های ذی‌ربط در حال بررسی فنی و ایمنی محل هستند.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت الزامات ایمنی در واحدهای تولیدی و کارگاهی تصریح کرد: نتایج نهایی بررسی‌ها پس از تکمیل گزارش‌های کارشناسی اعلام خواهد شد و در صورت احراز هرگونه قصور، موضوع از مسیر قانونی پیگیری می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین بر اهمیت نظارت مستمر بر رعایت استانداردهای ایمنی و استفاده از تجهیزات هشداردهنده در محیط‌های صنعتی تأکید کرد و افزود: رعایت اصول ایمنی نقش مهمی در پیشگیری از حوادث مشابه و صیانت از جان کارگران دارد.

رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیشتر در صبح امروز از اعلام حریق یک سوله تجهیزات الکترونیکی در شهرک صنعتی دولت‌آباد و آغاز عملیات امدادرسانی نیروهای اورژانس خبر داد.

علیرضا زمانپور اظهار کرد: صبح روز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ در ساعت ۰۹:۴۷، حادثه حریق یک سوله تجهیزات الکترونیکی در شهرک صنعتی دولت‌آباد به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

وی افزود: با توجه به اعلام وجود هشت مصدوم احتمالی و وسعت حادثه، بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به همراه یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس اورژانس استان به محل حادثه اعزام شد و تیم‌های عملیاتی اورژانس در حال حاضر در محل حادثه مستقر هستند و عملیات امدادرسانی و ارزیابی وضعیت مصدومان همچنان ادامه دارد.

گفتنیست، شهرک صنعتی دولت آباد در شمال شهر اصفهان و در منطقه دولت آباد واقع شده است، این منطقه با هزار و ۷۰۰ هکتار وسعت یکی از بزرگترین مناطق صنعتی در کشور است در این منطقه صنعتی ۲۰ رسته و صنف کاری فعال است که صنایع بزرگ تولید سنگ،‌ آجر، ماشین سازی و قطعه سازی از مهمترین آنهاست و حدود ۲ هزار کارخانه و کارگاه کوچک و بزرگ با اشتغال بیش از ۲۰ هزار نفر وجود دارد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    داستان چیه معلوم نیست.

  • ناشناس

    کارگر بنا مردن توی فلان روستا له شدن
    تریلی رفت روی مغزشون انگار ازبالا افتادن