سرقت بنکسی در کمتر از ۴۰ ثانیه

یک اثر ارزشمند از بنکسی، نسخه‌ای چاپی از مجموعهٔ مشهور «دختر با بادکنک» به ارزش ۲۷۰ هزار پوند، در سپتامبر ۲۰۲۴ از گالری «گروو» در مرکز لندن دزدیده شد. سرقت کمتر از ۴۰ ثانیه طول کشید.

سرقت بنکسی در کمتر از ۴۰ ثانیه

لری فریزر، ۴۸ ساله، اعتراف کرده که شیشهٔ درِ گالری را شکسته و تابلو را برداشته است. اما دادستان‌ها می‌گویند او تنها نبوده و جیمز لاو، ۵۴ ساله، نیز در این ماجرا نقش داشته؛ گفته می‌شود او همان روز با فریزر در تماس بوده و در مخفی کردن تابلو کمک کرده است. با این حال، لاو اتهام سرقت را رد کرده و محاکمه‌اش ادامه دارد.

این تابلو نسخهٔ شماره ۷۲ از ۱۵۰ نسخهٔ محدود است که نخستین بار در سال ۲۰۰۴ چاپ شد و متعلق به یک کلکسیونر خصوصی بوده است.

در دادگاه، یک نگهبان شب به نام سوخویندر سینگ شهادت داد که دو مرد پس از سرقت، تابلو را به ساختمانی آوردند و آن را موقتاً در سرویس بهداشتی گذاشتند. او گفت مردان خیلی عجله داشتند، تنها چند دقیقه ماندند و فقط بارها گفتند «sorry» قبل از آن‌که تابلو را دوباره با خود ببرند.

منبع: دیروزبان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید