زلزله ۳/۲ ریشتری در تهران
زمینلرزهای به بزرگی ۳.۲ ریشتر حوالی پیشوا در استان تهران رخ داد؛ لرزه در مناطق اطراف احساس شد اما خسارت جانی یا مالی گزارش نشده است.

زمینلرزهای با بزرگی ۳.۲ ریشتر، بامداد جمعه، حوالی پیشوا در استان تهران را لرزاند، بنا بر گزارش مرکز لرزهنگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمینلرزه در ساعت ۰۰:۵۵ به وقوع پیوسته و کانون آن در عمق ۸ کیلومتری زمین ثبت شده است.
مختصات جغرافیایی مرکز زمینلرزه ۳۵.۲۷۴ درجه عرض شمالی و ۵۱.۸۶۶ درجه طول شرقی اعلام شده است. با وجود بزرگای نسبتاً کم، برخی از ساکنان مناطق اطراف از جمله شهر پیشوا، جوادآباد و حتی بخشهایی از ورامین، لرزش خفیفی را احساس کردهاند.
بر اساس اطلاعات اولیه، این زمینلرزه خسارت جانی یا مالی در پی نداشته است، اما یادآور پویایی گسلهای فعال منطقه جنوب شرق استان تهران اس، کارشناسان زلزلهشناسی نیز با اشاره به سابقه لرزهخیزی این ناحیه، بر ضرورت آمادگی همیشگی شهروندان و دستگاههای امدادی تأکید دارند.
انشاءالله آزمایش بمب اتم تولید داخله.
توی این دنیایی که قانون جنگل حاکمه، داشتن بمب اتم برای دفاع از کشور
از نون شب هم واجب تره.
مگر نون شب داریم؟؟؟
بمب اتم برای کشور ایران ویرانی به بار می آورد نه بازدارندگی دفاعی .
از همان راه حل هایی که به نوع دیگر به حماس هم پیشنهاد داده بودید ، باعث بدبختی مردم غزه شدید ! به همین علت ها پاکستان اتفاقا" توانسته بمب اتم داشته باشد و اتفاقا" حتی با آمریکا هم روابط بسیار خوبی دارند .
با سپاس و قدردانی از شما و آرزوی راه حق برای مردم کره آبی زمین و هموطنان ، لطفا" به جای خبرهای بدردنخور در بخش های دیگر ، وقت و نیروی گرانقدرتان را برای درج سخنان حق و راه گشا قرار دهید .