مرگ مرموز راننده ای که مامور پلیس راه را آتش زد
راننده ۳۶ ساله ای که یکی از ماموران گشت راهور مستقر در سه راه فردوسی را با ریختن بنزین از پشت سر آتش زده بود، در حالی توسط رانندگان عبوری و رهگذران دستگیر شد که دقایقی بعد به طرز مرموزی جان سپرد و بدین ترتیب پرونده پیچیده ای روی میز قاضی ویژه قتل عمد گشوده شد.

حدود ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه گذشته، ماموران گشت پلیس راه مستقر در ورودی مشهد (سه راه فردوسی) راننده یک دستگاه پراید وانت را متوقف کردند و به بررسی مدارک وی پرداختند. در همین حال راننده ۳۶ ساله از خودرو پیاده شد و حادثه وحشتناکی را رقم زد.
این راننده جوان بطری یک و نیم لیتری بنزین (نوشابه خانواده) را که قسمت درپوش آن بریده شده بود، از درون خودرو برداشت و از پشت سر بر پیکر گروهبان یکم محمد ترابی (مامور پلیس راه) ریخت و در یک چشم بر هم زدن شعله کبریت را روشن کرد و او را آتش زد.
راننده مذکور سپس پشت فرمان خودرو اش پرید تا از صحنه جنایت تکان دهنده خود فرار کند اما یکی از رانندگان با مشاهده این صحنه دلخراش، بلافاصله خودروی خود را مقابل وانت قرار داد و مسیر فرار راننده مذکور را سد کرد.
بیشتر بدانید: حمله آتشزا به مأمور پلیس راه در مشهد/ خودکشی راننده متخلف پیش از بازداشت
در این شرایط راننده بیرون پرید و با پای پیاده تلاش کرد تا از چنگ افرادی که به سوی او می دویدند بگریزد ولی در حالی توسط یکی از سربازان پلیس راه و با همکاری مردم دستگیر شد که یکی از رانندگان کامیون ظرف آب را روی شعله های سرکش آتش ریخت که همچنان از لباس های مامور پلیس راه زبانه می کشید.
او با همیاری دیگر شهروندان بی درنگ لباس های شعله ور را از تن مامور راهور بیرون آوردند و آتش را خاموش کردند.
طولی نکشید که با حضور نیروهای امدادی اورژانس، پیکر زخمی راننده وانت به بیمارستان طالقانی و پیکر سوخته مامور راهور به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد انتقال یافت اما لحظاتی بعد مرگ مرموز راننده وانت به عوامل انتظامی گزارش شد.
با توجه به اهمیت و حساسیت این ماجرای تکان دهنده، بلافاصله قاضی دکتر صادق صفری عازم مرکز درمانی شد و تحقیقات ریزبینانه قضایی را در حالی آغاز کرد که یکی از شاهدان عینی مدعی بود راننده هنگام فرار قرص خورده است.
این شاهد عینی به قاضی صفری گفت: من با همسرم در مسیر حرکت می کردم که ماموران پلیس راه مدارک راننده وانت را بررسی می کردند اما در یک لحظه راننده بطری بنزین را برداشت و از پشت سر روی مامور ریخت و کبریت زد.
او سپس قصد فرار داشت که من خودروام را مقابل او قرار دادم که خساراتی هم به خودروام وارد شد ولی با کمک مردم او را به سختی گرفتیم که در همین هنگام مردم او را زدند اما من دیدم که راننده در حال فرار مقداری قرص بلعید!
سرباز وظیفه ای هم که در صحنه حادثه حضور داشت در تشریح این حادثه تلخ و تاسف بار گفت: من و گروهبان در حال کنترل مدارک و معاینه فنی خودروها بودیم که با فریاد همکارم متوجه شعله های آتش شدم و راننده وانت را در حال فرار دیدم که شهروندان او را گرفتند و من هم به او دستبند زدم.
درحالی که برخی افراد مدعی مصرف احتمالی قرص برنج توسط راننده بودند، وجود آثاری از جراحت روی سر متوفی، ماجرای مرگ مرموز وی را پیچیده تر کرد.
به همین دلیل و در حالی که فرضیه های مختلفی درباره چگونگی مرگ راننده ۳۶ ساله مورد کنکاش های پلیس و قضایی قرارگرفته بود، قاضی دکتر صادق صفری دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی را صادر کرد تا پزشکان متخصص با انجام کالبد شکافی راز مرگ وی را مشخص کنند.
از سوی دیگر نیز تحقیقات گسترده ای درباره ابعاد و زوایای دیگر این ماجرای تکان دهنده در حالی ادامه دارد که طبق آخرین اخبار دریافتی خبرنگار، حال مامور راهور رو به بهبودی است.
بسه باور کردیم
مملکت چه شیر تو شیری شده.۹۰ درصد مردم را با تورم و فشار اقتصادی و بی عدالتی و شکاف طبقاتی و گسترش فقر و فحشا و اعتیاد و ناامنی روانی کرده اند.
مشروب و مواد افیونی روانیشون کرده گرسنه ها اونقدر افسرده میشن که فقط به خودکشی میرسن نه دیگر کشی دهه شصت اوج گرسنگی و نداری مردم بود اما به قول خودشون بهترین روزهای زندگی شون اون روزها بوده
اگر مردم کشتنش دستشون درد نکنه به درک رفت
منهم اگر بودم یک پاره اجر می زدم به ملاجش
حرف مفت نزن مردک
قدیما وقتی دزدی در خیابان می دوید ۲۰۰نفر دنبالش می کردن ولی قوه قضاییه یک بلای سر مردم آورده که کسی جرات نمی کنه دزد بگیره .
چنین خشونتی یه ریشه خیلی بزرگتر داره ولی کسی نمیخاد واقعیت ها رو بگه. بزارید یه مثال بزنم،
تو آمریکا رئیس یه شرکت بیمه بزرگ وسط خیابان کشته میشه، قاتل به خاطر الان پرداخت منصفانه سارتهای درمانیش برای عمل جراحی دست به این کار زده بود. بیشتر از اون که به جزئیات بیربط حادثه تو رسانهها پرداخته بشه به چرایی انگیزه قاتل پرداخته شد، و اینکه چقدر اون بیمهها وسایل بیمههای مشابه دارند غیرمنصفانه با مردم رفتار میکنند.
منظور این نیست که الزاما پلیس داره بد عمل میکنه، ولی باید انگیزه ها رو بهتر شناسایی و تحلیل کرد