قتل یک وکیل دادگستری با تصادف عمدی

به دنبال قتل یک مرد وکیل در تصادف عمدی خیابان زعفرانیه، تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی کلید زده شد.

قتل یک وکیل دادگستری با تصادف عمدی

مرداد ماه امسال،کارکنان انتظامات بیمارستان شهدای تجریش  مرگ مرد جوانی روی تخت بخش اورژانس به مرکز فوریت‌های پلیسی۱۱۰، گزارش کردند.

به دنبال اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد جوان ۴۰ساله‌ای را مشاهده کردند که براثر تصادف به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول وکیل حقوقی بوده است.

تحقیقات اولیه حکایت از آن داشت، وکیل جوان هنگام خروج از خانه، فردی دیگر که از قبل نقشه‌ریزی کرده بود، با یک خودرو به او حمله کرده و پس از انجام این جنایت، متواری شده است.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی ابتدا هویت عامل جنایت را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

جسد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنان ادامه دارد.

 

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    وکلا پرس که جور دیگری قتل عمدی این وکیل دادگستری را روایت کرده است. وکلا پرس به نقل از همکار مقتول گفته این وکیل دادگستری هنگام خروج از درب مجتمع قضایی عدالت واقع در خیابان فناخسرو تهران که در شمال میدان تجریش واقع شده به عمد توسط یک خودروی عبوری زیر گرفته شده و راننده ضارب متواری شده است.

  • ناشناس

    سلام باین طرز تفکر وخشونت خیلی متاسف هستم بیچاره خانواده مقتول وضمنا به جانب داری به ناحق بعضی از وکلا به خاطر حق وکالت.بامید داشتن جامعه ای توام با آرامش و محبت

  • ناشناس

    نمیخوام بگم حق بعضیهاشونه .اما برخیشون بسیار نامردند .