ام باپه: اهمیتی به توپ طلا نمی‌دهم، قهرمانی جام جهانی را می‌خواهم

دو سال پیش که فرانسه به فینال یورو رسید، کسی هنوز اسم ام باپه را نشنیده بود اما حالا همه مردد هستند که او را با تیری آنری مقایسه کنند یا رونالدوی برزیلی.

ام باپه: اهمیتی به توپ طلا نمی‌دهم، قهرمانی جام جهانی را می‌خواهم

فرانسه با درخشش مجدد کیلیان ام باپه موفق شد با پیروزی برابر بلژیک در نیمه نهایی جام جهانی، راهی دیدار نهایی شود. ام باپه جوان در این بازی 7 دریبل موفق داشت که بالاترین آمار یک فرانسوی از زمان ثبت شدن آمارها در اُپتا (یعنی از جام جهانی 1966 تاکنون) است.

او به TF1 گفت: "باورکردنی نیست. رویای زندگی من است. چیز زیادی برای گفتن ندارم. در بزرگترین رویاهایم هم تصور نمی‌کردم (در این سن به فینال جام جهانی برسم) اما به رویاپردازی ادامه می‌دهم. تنها یک قدم دیگر باقی مانده است. وقتی حقه نزنید و برای پیروزی بازی کنید، پاداش می‌گیرید. تا زمانی که بتوانم به تیم کمک کنم، همین مهم‌ترین موضوع جهان است. اهمیتی به توپ طلا نمی‌دهم، من جام جهانی را می‌خواهم."

منبع: طرفداری

719

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید