محکومیت عملیات تروریستی چابهار از سوی مدارس علوم دینی اهل سنت

شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت در بیانیه ای، اقدام روز پنجشنبه گروهک های تروریستی در چابهار را محکوم کرد و آن را شرم آور خواند.

محکومیت عملیات تروریستی چابهار از سوی مدارس علوم دینی اهل سنت

این شورا روز شنبه در محکومیت عملیات تروریستی روز پنجشنبه چابهار بیانیه‌ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: «بار دیگر دست پلید استکبار و ارتجاع از آستین گروهکی شیطانی و اسلام نشناس بیرون آمد و جمعی از مردم بی گناه سرزمین مان را به خاک و خون کشید.
جنایت ددمنشانه چابهار که منجر به شهادت و جراحت جمعی از مردان، زنان، کودکان و مرزداران جان برکف انتظامی گردید در حالی رخ داد که امت اسلامی آخرین روزهای ماه ربیع الاول و ایام میلاد مسعود پیامبر اعظم (ص) را به جشن و سرور نشسته و سیره عملی و رفتاری مهربان ترین پیام آور وحی را با یکدیگر مشق میکردند.
حرکات شرم آور گروهک‌های تروریستی مزدور و جیره خوار که هربار با شعارهای دروغین مذهبی و قومی در گوشه‌ای از جهان اسلام فتنه انگیزی می کنند نشانه‌ای آشکار از دوری این جماعت افراطی و ددمنش از اندیشه‌های انسان ساز پیامبر رحمت و اخلاق و غرق شدن بیش از پیش در منجلاب نفاق، جهل و تکفیر است.
دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، ضمن تبریک و تسلیت عروج ملکوتی شهدای والامقام و آرزوی شفای عاجل مجروحین این حرکت انتحاری ننگین که با هدف لطمه زدن به وحدت و انسجام امت اسلامی و همدلی مثال زدنی مردم استان پر افتخار سیستان و بلوچستان طراحی شده است، خواستار پیگیری و برخورد قاطع مسئولین امنیتی و مرزداران دلیر نظامی و انتظامی با عوامل و ریشه های فاسد گروهک انصارالشیطان و تبیین و تقبیح اندیشه‌های مسموم گروهک های تکفیری و ضد انقلاب از سوی علمای فرهیخته و انقلابی منطقه بخصوص ائمه جمعه و جماعات اهل سنت می باشد.
ان شاءالله ملت ایران و عموم مسلمین عالم، با اعتصام بحبل الله و عمل به منویات روشنگرانه ولی امر مسلمین جهان، بزودی شاهد برافراشته شدن پرچم پر اسلام عزیز بر قله‌های بلند جهان خواهند بود».
به گزارش ایرنا، یک خودروی وانت تویوتا حامل مواد منفجره ساعت 9:55 دقیقه روز پنجشنبه 15 آذرماه قصد ورود به مقر ستاد انتظامی شهرستان چابهار را داشت که با مقاومت ماموران انتظامی روبه رو شد و عامل انتحاری، این خودرو را درب ورودی این ستاد منفجر کرد و به هلاکت رسید.
43 نفر در این حادثه تروریستی زخمی و 2 نفر شهید شدند، 10 نفر از حادثه دیدگان از نیروهای انتظامی و بقیه شهروندان عادی هستند که در آن حوالی در حال تردد و مشغول فعالیت روزمره بودند.
شهرستان چابهار بندر و منطقه آزاد چابهار در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده که از شرق با کشور پاکستان، از جنوب با دریای عمان (مکران)، از غرب با بندر کنارک و از شمال به شهرستانهای دیگر سیستان و بلوچستان متصل است.

منبع: ایرنا

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید