در بازدید از مناطق اشغالی جنوب لبنان

نتانیاهو: تا زمانی که حزب‌الله همچنان تهدید ایجاد کند، اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهد کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بازدید از مناطق اشغالی جنوب لبنان گفت: از این مناطق خارج نخواهیم شد.

نتانیاهو: تا زمانی که حزب‌الله همچنان تهدید ایجاد کند، اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهد کرد

رویترز نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، روز سه‌شنبه از سرزمین‌های اشغالی لبنان که توسط ارتش اسرائیل اشغال شده، بازدید کرد و به سربازان گفت: زمانی که حزب‌الله همچنان تهدید ایجاد کند، اسرائیل از جنوب این کشور عقب‌نشینی نخواهد کرد.

این اولین سفر نتانیاهو به سرزمین‌های اشغالی لبنان از زمان دستیابی دولت‌های اسرائیل و لبنان به توافق امنیتی جمعه گذشته با میانجیگری آمریکا بود که بر اساس آن اسرائیل دو منطقه را به ارتش لبنان واگذار خواهد کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که دفتر نتانیاهو منتشر کرده است، او با اشاره به حزب‌الله به سربازان گفت: «ما اصرار داریم که تا زمانی که تهدید برطرف نشده، جنوب لبنان را ترک نکنیم.» وی گفت: «و تا زمانی که حزب‌الله اینجا مسلح و تهدیدکننده ما باشد، ما نیز اینجا خواهیم ماند.»

گفتنی است طبق توافق امنیتی مورد حمایت ایالات متحده، نیروهای اسرائیلی باید از دو «منطقه آزمایشی» عقب‌نشینی کنند و به نیروهای مسلح لبنان اجازه دهند کنترل این مناطق را به دست گیرند. جزئیات کمی در مورد نحوه عملکرد واقعی این طرح منتشر شده است.

 

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید