سفیر آمریکا در تل‌آویو: بدون اسرائیل، آمریکایی وجود نداشت

سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی گفت: ایالات متحده بدون اسرائیل و بنیان‌های یهودی شکل نمی‌گرفت.

سفیر آمریکا در تل‌آویو: بدون اسرائیل، آمریکایی وجود نداشت

 مایک هاکبی  در جریان کنفرانس بین‌المللی میراث اسرائیل در کرانه باختری مدعی شد که ایالات متحده بدون اسرائیل و بنیان‌های یهودی شکل نمی‌گرفت.

 هاکبی در سخنرانی خود گفت: «این میراث بدون تردید متعلق به شماست، اما بخشی از میراث آمریکا نیز هست. بدون اسرائیل و بدون بنیان یهودی، آمریکایی وجود نداشت. ما موجودیت خود را مدیون اتفاقاتی هستیم که در این سرزمین رخ داده است.»

وی همچنین تأکید کرد که یکی از وظایفش به عنوان سفیر، تبیین اهمیت اسرائیل برای آمریکا است.

اظهارات هاکبی در حالی مطرح شده که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیش‌تر گفته بود «اگر اقدامات او نبود، اسرائیل وجود نداشت.» ترامپ در دیدار با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، مدعی شده بود: «بدون من اسرائیلی وجود نداشت، زیرا هیچ رئیس‌جمهوری حاضر نبود کارهایی را که من انجام دادم، انجام دهد.»

ترامپ همچنین در همان اظهارات گفته بود که اسرائیل مدت زیادی درگیر جنگ با لبنان بوده و پیشنهاد کرده است که سوریه مسئولیت مقابله با این گروه را بر عهده بگیرد.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید