دست رد چین به سینه آمریکا برای نخریدن نفت ایران

چین درخواست آمریکا برای امتناع از خرید نفت ایران و روسیه را رد کرد.وزارت خارجه چین در ادامه اعلام کرد: «فشار و اجبار دستاوردی نخواهد داشت. چین قاطعانه از حاکمیت، امنیت و توسعه منافعش دفاع می‌کند.»

دست رد چین به سینه آمریکا برای نخریدن نفت ایران

 خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس در گزارشی اعلام کرد چین با اتخاذ موضعی قاطعانه در برابر آمریکا، درخواست این کشور برای توقف خرید نفت از روسیه و ایران را رد کرد. 

به گزارش خبرگزاری آسوشیتد پرس، در گزارش این خبرگزاری آمده است: «آمریکا و چین ممکن است قادر باشند تا بسیاری از اختلاف‌هایشان را حل کرده و به یک توافق تجاری دست یافته و جلوی تعرفه‌های شدید را بگیرند؛ اما ممکن است آن‌ها همچنان در خصوص یک موضوع اختلاف داشته باشند: تقاضای آمریکا از چین برای توقف خرید نفت از ایران و روسیه.» 

در همین ارتباط، در پی مذاکرات دو روزه در استکهلم سوئد و در پاسخ به تهدید آمریکا برای اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی، وزارت خارجه چین با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «چین همیشه تأمین انرژی خود را به روشهایی که در راستای منافع ملی‌اش باشد، تضمین خواهد کرد.» 

وزارت خارجه چین در ادامه اعلام کرد: «فشار و اجبار دستاوردی نخواهد داشت. چین قاطعانه از حاکمیت، امنیت و توسعه منافعش دفاع می‌کند.» 

به نوشته آسوشیتد پرس این پاسخ از این جهت قابل توجه است که پکن و واشینگتن در حال ارسال سیگنالهایی خوشبینانه در خصوص دستیابی به یک توافق برای حفظ روابط بازرگانی میان این دو قدرت بزرگ جهانی اند. این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که دوطرف از تعرفه‌های بالا و محدودیت‌های شدید تجاری عقب‌نشینی کردند. 

همچنین بنابر این گزارش، این مسأله نشانگر اطمینان چین و عزم راسخ این کشور در خواسته‌هایش در زمانی است که در حال تعامل با دولت ترامپ است؛ به خصوص زمانی که تجارت در ارتباط با با سیاست‌های این کشور در حوزه انرژی و امور خارجه باشد. 

پیشتر اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا خطاب به خبرنگاران گفته بود: زمانی که صحبت از خرید نفت روسیه می‌شود، چینی‌ها مسأله حاکمیت خود را خیلی جدی تلقی می‌کنند. ما نمی‌خواهیم مانعی برای حاکمیت آن‌ها باشیم؛ بنابراین آن‌ها می‌خواهند تعرفه ۱۰۰ درصدی پرداخت کنند.»

منبع: فرارو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 20
  • ناشناس

    این اراجیف چیه اخه اولا چین درصدامریکارومیده ازنفت خام وتقریبامجانی دوما بااینکارپتروپالایش ازعربستان میخره وکمک به توسعه عربستان میکنه

    نظرات شما -
    • محمد هادی طهمورثی

      یک ضرب‌المثل معروف است:
      مفت باشد ، کوفت باشد

    • ناشناس

      نظر بسیهر عالی دهدی . مطالعه و دانش شما را تحسین می کنم . ایکاش ایرانی ها بیشتر مطالعه کنند و بدانند در دنیا چه خبره .

  • ناشناس

    امریکاخجالت بکش حداقل بگونفت مفتی که گیرت میایدیه درصدی ازان رابه شمابده

  • ناشناس

    کیش مات
    آمریکای زورگوی کودک کش

    نظرات شما -
    • ناشناس

      معلومه کی کیش و مات شده

    • ناشناس

      مغزش مشکل نداره نفت ارزان بخره

  • Shahram

    نفت رو داریم نصف قیمت می‌فروشیم و همون رو هم پول نمیده.
    اگه بده بگو بده

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نفت را یک سوم قیمت می خره ، سهم آمریکا را هم میده .
      دوتا کانکس ساندیس هم بجای پول نفت میده به همینایی که پیام میدن

  • ناشناس

    چرا دست رد نزنه داره نفت مفتی میگیره.

  • ناشناس

    مگه مغز خر خورده نفت با سی درصد تخفیف رو ول کنه. تازه پولم بابتش نمیده بجاش عروسک و مگس کش و شورت میده

  • من

    از تهدید به نفروختن نفت ... رسیدیم به افتخار به زیر قیمت جابجا کردن نفت با کالای مزخرف چینی


    کالاهایی که مردممون رو بیکار کرده و هممون رو اسیرِ بی کیفیتی

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نظر جیره بگیران چیز دیگه ای است .

  • ناشناس

    فردا حکومت بیچاره ایران این را برای خودش دستاورد می کند!
    حال آنکه چین بر اساس منفعت خودش از خرید نفت ارزان و پرداخت پولش با کالای ریجکتی دفاع می کند!
    فکر نون کنید که خربزه آبه!

  • ناشناس

    آمریکا با چین ، معامله مخفی کرده است ، آمریکا به چین گفته که من با تحریم و فشار ، ایران را مجبور می کنم که نفت را بشکه ای ۳ دلار به چین بفروشد ، آنوقت نصف این نفت مال من و نصفش هم مال تو باشد ، این نفت مفت ایران که به چین می فروشند ، نصفش ، با همان قیمت مفت ، به آمریکا می رود ، البته مخفی و پنهانی . نشنیدید که از قدیم گفته اند که : تمام این دعواها سر لحاف ملا است .

  • ناشناس

    بانک های چین بدهکار هستند به آمریکا
    دانش چین توسط آمریکا کپی شده
    هوش مصنوعی دیپ سیک از روی چت جی پی تی کپی شده و خیلی ضعیفه

    چین چی داره ؟؟؟ گوشت خر خور
    امپراطوری ژاپن به هر زن و دختر چینی در خانه اش تعرض می کرد . سربازان و افسران آمریکایی چین را از اسارت ژاپن نجات دادند .

    چین هرگز با آمریکا درگیر نمیشه .

  • ناشناس

    شرق گدا بودن یعنی :
    ثروت وطن را به ثلث ارزش دادن و بجای پول ، گیره سر و سگ و گربه گرفتن .

  • ناشناس

    بابا آب داد
    بابا نان داد
    آب نیست ، نان نیست الان بابا چی داد ، شما بگین ؟

    نظرات شما -
    • Shahram

      آناناس

  • ناشناس

    گرمای طاقت فرسابرق قطع میکنندانشااللہ مجلس ورودکند