آخرین وضعیت جسمانی مدیرکل امور استانهای وزارت کار+عکس و فیلم
در سانحه رانندگی عصر امروز در گلستان، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و معاون وی جان باختند، مدیرکل امور استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز دچار مصدومیت شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور پیگیری وضعیت مجروحان حادثه رخ داده برای مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی که ساعاتی پیش در جادههای گلستان وارد رخ داد در بیمارستان حکیم جرجانی گرگان حاضر شد.
در این سانحه که در محورهای غربی استان گلستان در بریدگی شصت کلاته رخ داد نوربخش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور و عبدالرحمن تاج الدین معاون پارلمانی سازمان تامین اجتماعی جان خود را از دست دادند.
خلیل حنیف مدیرکل امور استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز که همراه مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در این حادثه مصدوم شد، در بخش «آی سی یو» بیمارستان پنجم آذر گرگان بستری است.
مجاور عقیلی پزشک معالج وی در گفتوگو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: حال عمومی ایشان مساعد است و اقدامات درمانی برای وی در حال انجام است.
منبع: فارس
763