تغییر چهره کارساز نشد/ قاتل فراری دستگیر شد
جوان 25 ساله ای که در حمایت از مادر و خواهرش به دامادشان حمله کرده و او را به قتل رسانده بود، پس از فرار سعی داشت با تغییر چهره ماموران را گمراه کند که دستگیر شد.
به گزارش خبر فوری به نقل از روزنامه خراسان، حدود ساعت 18 روز سه شنبه گذشته جوان 25 ساله ای به نام «م.ع» که به همراه همسرش در طبقه پایین ساختمانی در محله علی آباد جاده سیمان زندگی می کرد و طبقه ای را به مادرزنش رهن داده بود با در دست داشتن استشهادیه ای درباره مالکیت ساختمان اجاره ای، از خانواده همسرش خواست آنها را امضا کنند. این درحالی بود که طبق شواهد قولنامه خانه در تملک مادر م.ع بود. با این شرایط مادرزن این جوان 25 ساله آب پاکی را روی دست او ریخت و گفت: ما این مبلغ را طی قولنامه رهن و اجاره به مادرت پرداخت کرده ایم و خودمان را درگیر موضوعات کلاهبرداری نمی کنیم! «م- ع» با شنیدن حرف های مادرزنش در حالی که بسیار خشمگین شده بود به طبقه پایین رفت و در افکار خود غوطه ور شد اما ناگهان تصمیم دیگری گرفت و دوباره به منزل مادرزنش در طبقه دوم رفت که با فرزندانش زندگی می کرد. داماد جوان این بار با عصبانیت به مادرزنش گفت: اگر این استشهادیه را امضا نکنی! اسباب و اثاثیه منزلتان را بیرون می ریزم و دخترتان را هم 6 طلاقه می کنم! براساس ادعاهای شاهدان این جنایت حاکی است مادرزن نیز که عصبانیت دامادش را دید به او گفت: شما مبلغ رهن را به من بازگردانید من هم به جای دیگری نقل مکان می کنم و دخترم را نیز همراهم می برم!
در این لحظه برادر زن «م- ع» که داخل اتاق بود با شنیدن تهدید شوهر خواهرش، از اتاق بیرون آمد و به سوی شوهر خواهرش رفت او نیز دو سیلی زیرگوش «هادی» (برادرزن) خواباند که وارد ماجرا شده بود. هادی هم بلافاصله به داخل آشپزخانه پرید و با چاقویی که برداشته بود دو ضربه به قفسه سینه و ضربه ای هم به پشت «م- ع» وارد کرد. وقتی داماد جوان نقش بر زمین شد،«هادی» نیز از محل گریخت و به مکان نامعلومی رفت. دقایقی بعد، ساکنان منزل، هراسان با اورژانس تماس گرفتند و پیکر غرق به خون داماد جوان را به بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد رساندند اما ساعتی بعد مشخص شد که جوان 25 ساله به دلیل شدت خونریزی جان خود را از دست داده است.
عقربه های ساعت 20 را نشان می داد که زنگ تلفن بازپرس ویژه قتل به صدا درآمد و ماموران انتظامی از وقوع یک جنایت خبر دادند.
بنابراین گزارش، درپی دریافت این خبر بلافاصله قاضی «کاظم میرزایی» به همراه کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی عازم بیمارستان شد و به تحقیق در این باره پرداخت. بررسی های مقدماتی از درگیری بین برادرزن و دامادجوان حکایت می کرد بنابراین، بازپرس شعبه 211 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در اولین مرحله از اقدامات قضایی و با صدور دستورات ویژه، از کارآگاهان خواست به ردیابی های اطلاعاتی برای دستگیری متهم فراری بپردازند.
این درحالی بود که تحقیقات مقام قضایی و گروه دیگری از کارآگاهان تا نیمه شب در محل وقوع درگیری ادامه داشت. گزارش خراسان حاکی است پس از جمع آوری اسناد و مدارک و تحقیقات گسترده در محله علی آباد، مشخص شد که «هادی» (متهم فراری) به اطراف قوچان گریخته است. به همین دلیل به دستور قاضی میرزایی، گروهی از کارآگاهان به سرپرستی سرهنگ سلطانیان (رئیس دایره قتل پلیس آگاهی خراسان رضوی) وارد عمل شدند و به روستای «دوربادام» در اطراف باجگیران رفتند. آنان در یک عملیات غافلگیرانه، متهم فراری را در منزل یکی از بستگانش درحالی به دام انداختند که او موها و ریش خود را تراشیده بود و ادعا می کرد که او «هادی - ش» نیست و کارآگاهان به اشتباه دستگیرش کرده اند. تحقیقات بیشتر درباره این جنایت و افشای زوایای پنهان آن همچنان ادامه دارد.
35