کارمند رشوه‌گیر در گنبدکاووس دستگیر شد

رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به دستگیری کارمند رشوه‌گیر در گنبدکاووس براساس گزارش‌های مردم اظهار داشت: کارمند متخلف در ازای حل و فصل کارهای اداری از مراجعان درخواست رشوه می‌کرد.

کارمند رشوه‌گیر در گنبدکاووس دستگیر شد

به گزارش خبر فوری به نقل از تسنیم، هادی هاشمیان گفت: این فرد که کارمند یکی از اداره‌های زیرمجموعه دادگستری است در پی گزارش مردم به سامانه خبری 1580 حفاظت اطلاعات دادگستری گلستان دستگیر شد.

وی افزود: کارمند متخلف در ازای کارشناسی زمین، درخواست 20 میلیون تومان رشوه کرده بود و پرونده این فرد در شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب گنبدکاووس تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری گلستان از مردم خواست: به افرادی که ادعای برطرف کردن مشکل آنان از راه‌های غیرقانونی و در ازای دریافت پول در دستگاه قضایی و سازمان‌های تابعه قوه قضائیه را دارند، اعتماد نکنند و به سامانه خبری حفاظت اطلاعات دادگستری گلستان با شماره 1580 تلفنی اطلاع دهند.

منبع: تسنیم

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • محمدی

    کاش شتر دزدان را بگیرند .