اظهارات عجیب آل اسحاق رئیس اتاق مشترک ایران و عراق : بسته شدن مرزهای عراق اتفاق خوبی است چون صادرات کم می شود و قیمتها در داخل کشور کاهش می یابد

براساس اخباری که در پی یک حادثه امنیتی رخ داده است، دولت عراق به صورت موقت مرزهای شلمچه و چذابه را مسدود کرده و بصره پروازهای خود به ایران را به حالت تعلیق درآورده است این درحالی است که گذرگاه شلمچه در شرق استان بصره واقع شده و یکی از مهمترین گذرگاه‌های زمینی است که عراق و ایران را به هم متصل می‌کند.

اظهارات عجیب آل اسحاق رئیس اتاق مشترک ایران و عراق : بسته شدن مرزهای عراق اتفاق خوبی است چون صادرات کم می شود و قیمتها در داخل کشور کاهش می یابد

یحیی آل اسحاق، رئیس کمیسیون مشترک اتاق بازرگانی ایران و عراق،درباره ابعاد این موضوع و پیامدهای اقتصادی آن توضیحاتی ارائه کرد و با بیان اینکه این مشکل باید هرچه سریع‌تر حل شود گفت: با توجه به روابط و مناسبات موجود میان ایران و عراق، این اختلال کوتاه‌مدت است اما نباید این اتفاق را دست‌کم گرفت.

او با اشاره به اینکه بخش عمده کالاهای مبادله‌ای از این دو مرز را محصولات غذایی و کالاهای فسادپذیر تشکیل می‌دهند، هشدار داد : توقف چند روزه، به فساد و از بین رفتن این محموله‌ها منجر شده و ضرر سنگینی به تولیدکنندگان و صادرکنندگان وارد می‌کند.

 

 جواب عجیب رئیس اتاق مشترک ایران و عراق ! 

رئیس کمیسیون  مشترک اتاق ایران و عراق در تشریح آثار این وضعیت بر بازار داخلی گفت: در صورت تداوم بسته بودن مرزها، قیمت کالاها در داخل کشور ارزان‌تر خواهد شد، زیرا محموله‌ای که قرار بود صادر شود در بازار داخلی باقی می‌ماند و عرضه افزایش می‌یابد.

آل اسحاق تأکید کرد : این وضعیت از نظر مراودات تجاری اثرات منفی قطعی دارد و آن را «مشکلی دوطرفه» توصیف کرد که از یک سو صادرکنندگان با توقف فروش مواجه می‌شوند و از سوی دیگر درآمد ارزی کشور کاهش می‌یابد.

او با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته، از پیگیری جدی اتاق بازرگانی برای حل موضوع خبر داد و گفت: این اولین بار نیست که چنین اتفاقی رخ می‌دهد و تجربه نشان داده است که با پیگیری‌ها، مشکل حل می‌شود. به گفته وی، مسیرهای جایگزین نیز برای جلوگیری از توقف کامل تجارت در نظر گرفته شده است. 

 

منبع: تابناک
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس

    اگر عراق مرزها را ببندد با دشمن ما در یک جبهه قرار گرفته است قابل توجه سینه چاکانی که دار و ندار مردم را خرج بازسازی عراق کردند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      به زد و بند آمریکا و روسیه مربوطه.قراره جنگ اوکراین تموم بشه روسیه بشه سرپرست ما. همه راههای اقتصادی رو مسدود می کنند فقط روسیه رو باز میذارن روسیه فیگور ناجی و دایه عزیز تر از مادر میگیره.

  • ناشناس

    کره جنوبی را تهدید می کردند حالا ببینیم عراق را هم تهدید می کنند

  • ناشناس

    درست میگه. ولی عواقب دیگه ای هم داره!

  • چای دبش باغ ازگل ک

    مهم مردم ایران هستند کالاهای اساسی نسیه به عراق ممنوع

  • هم وطن

    درسته ولیکن واردات ما هم از سمت مقابل با مشکل مواجه میشه

  • ناشناس

    مردم روی اوردن خریدن جنس تاناکورا
    آن هم پر
    مدیریت نمره ی بیست