قیمت دلار و ارز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ ؛ دلار ۲ هزار تومان رشد کرد

قیمت دلار در معاملات امروز تحت تاثیر تشدید تنش‌های کلامی میان مقامات تهران و واشنگتن، مسیر صعودی در پیش گرفت و وارد کریدور 180 هزار تومان شد.

قیمت دلار و ارز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ ؛ دلار ۲ هزار تومان رشد کرد

قیمت دلار در بازار امروز با افزایش دو هزار تومانی نسبت به روز گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش به رقم 180 هزار تومان رسید. اسکناس آمریکایی که دیروز در کانال 178 هزار تومان بسته شده بود، امروز در واکنش به اظهارات تنش‌آمیز مقامات دو کشور ایران و آمریکا، وارد کریدور 180 هزار تومانی شد.

یورو نیز همسو با دلار رشد کرد و با جهش دو هزار تومانی، روی رقم 206 هزار تومان معامله می‌شود.

تحلیلگران علت اصلی این نوسان صعودی را تشدید لحن دیپلماتیک طرفین در 24 ساعت گذشته و افزایش احتمال وقوع تنش‌های نظامی در روزهای آتی ارزیابی می‌کنند. بازار ارز که در بیشتر روزهای اخیر در رکودی ناشی از ابهامات سیاسی به سر می‌برد، امروز با ورود معامله‌گران تحت تاثیر انتظارات تنش‌زا، شاهد رشد محسوس قیمت‌ها بود.

کارشناسان معتقدند ادامه این فضا، بازار ارز را در روزهای پیش رو نیز صعودی نگه خواهد داشت، هرچند شدت نوسانات به تحولات میدانی و دیپلماتیک ساعات آینده بستگی دارد.

کاهش قیمت دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ کاهشی است. بر این اساس، قیمت دلار توافقی(حواله) با ۱۱۱ تومان کاهش نسبت به روز گذشته، در سمت فروش ۱۴۸ هزار و ۲۷۹ تومان و در سمت خرید ۱۴۶ هزار و ۸۳۵ تومان است.

منبع: تجارت نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس

    دو تومن توی صد و هشتاد هزارتومن که چیزی نیست، از دوره رییسی که قرار بود توی کانال ۵ هزارتومن نگه‌ش داره که بیشتر نیست! بنزین هم توی کشور دشمن رفته بالا، سیاه نمایی نکنید، در گیر جنگیم.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      چند ماه بعد .... سیاه نمایی نکنید ،جنگ تازه تمام شده ... سیاه نمایی نکنید، جنگ اقتصاد را ویران کرده باید خرابی ها درست شوند .... سیاه نمایی نکنید ، تحریم هستیم ... و این داستان ادامه دارد با سناریویی متفاوت

    • ناشناس

      رییسی ۲۷ تومن یا بیشتر تحویل گرفت چجوری بیاره کانال پنج تومن خیلی ماشالا رو زیاده خیلی

    • ناشناس

      دو تومن یعنی بیشتر از یه درصد
      اقتصاد آمریکا هم اینجوری داغون شده؟ چرا قیمت بنزین اونا بالا رفته شما میگید دچار بحران شده آمریکا؟! اما مردم بدبخت ما دویست درصد تورم دارن ولی ایرادی نداره و نشان پیروزیه؟

  • ناشناس

    افرین ما دیروزیم

  • ناشناس

    دلار 182 تومان یورو 111 تومان

  • ناشناس

    ایران میتونه" کم بود، تفسیرهای "کیانوش" ذیل همون کامنتها نیز اضافه شد