مدیر اجرایی بندر لس‌آنجلس: مشکلی که بسته‌شدن تنگهٔ هرمز ایجاد کرده حتی فراتر از مشکل دوران کروناست

مدیر اجرایی بندر لس‌آنجلس گفت: مشکلی که بسته‌شدن تنگهٔ هرمز ایجاد کرده حتی فراتر از مشکل دوران کروناستاین بحران آثار زنجیره‌ای و تبعاتی دارد که بسیار فراتر از تراکم بنادر جنوب کالیفرنیا در دوران کرونا است. اینجا با یک مؤلفه انرژی و یک مؤلفه انسانی روبه‌رو هستیم.

مدیر اجرایی بندر لس‌آنجلس: مشکلی که بسته‌شدن تنگهٔ هرمز ایجاد کرده حتی فراتر از مشکل دوران کروناست

بازار غرب آسیا از نظر مصرف‌کننده بسیار شبیه به آمریکاست؛ آن‌ها کفش، مبلمان، لباس، لوازم الکترونیکی و کالاهای فاسدشدنی می‌خرند. اکنون موجودی این کالاها رو به اتمام است، قفسه فروشگاه‌ها خالی شده و مردم به دنبال تأمین مایحتاج روزمره خود هستند.
 

از آنجا که ما دارایی‌ها، خدمه یا شناورهای مشترکی با آن‌ها نداریم، آثار ثانویه در نقاط اتصال یعنی بنادر مشترک، خود را نشان می‌دهد و حرکت کل سیستم باربری را مختل می‌کند.
 

مثلا طی ۲ روز گذشته به دلایل مختلف از جمله کمبود سوخت، بیش از ۱۷۰۰ پرواز در قطب‌های اصلی آسیا لغو شده‌اند یا تأخیر داشته‌اند.

 

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید