بلومبرگ: آمادگی خریداران آسیایی برای بحران کمبود گاز پس از بن‌بست مذاکرات اسلام‌آباد

شبکه خبری بلومبرگ با استناد به داده‌های کشتیرانی گزارش داد که در پی شکست مذاکرات دیپلماتیک در اسلام‌آباد، خریداران آسیایی به‌ویژه چین با افت شدید واردات روبرو شده و خود را برای موج جدید کمبود عرضه گاز آماده می‌کنند.

بلومبرگ: آمادگی خریداران آسیایی برای بحران کمبود گاز پس از بن‌بست مذاکرات اسلام‌آباد

تحلیل داده‌های ردیابی کشتی‌ها نشان می‌دهد که بن‌بست در مذاکرات اخیر اسلام‌آباد، تأثیرات مستقیمی بر بازار انرژی آسیا گذاشته است. طبق گزارش بلومبرگ، کشورهای بزرگ مصرف‌کننده در این قاره اکنون در حال برنامه‌ریزی برای مقابله با شرایط سخت ناشی از کاهش عرضه گاز هستند.

بر اساس این گزارش، محموله‌های گاز ارسالی به مقصد چین در ماه جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش چشمگیر ۳۰ درصدی را تجربه کرده است.

کارشناسان معتقدند تداوم تنش‌های سیاسی و عدم دستیابی به توافق در مذاکرات اسلام‌آباد، زنجیره تأمین انرژی در شرق آسیا را با چالشی جدی مواجه کرده و می‌تواند منجر به نوسانات شدید قیمتی در ماه‌های پیش‌رو شود.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید