آغاز توزیع اسکناس یک میلیون تومانی

توزیع اسکناس یک میلیون تومانی در شعب منتخب بانکهای سراسر کشور از امروز 12 اسفند 1404 آغاز شد.

آغاز توزیع اسکناس یک میلیون تومانی

به نقل از بانک مرکزی، توزیع اسکناس با ارزش اسمی یک میلیون تومان با هدف تکمیل زنجیره تامین اسکناس در شرایط خاص از طریق شعب منتخب بانک‌ها در سراسر کشور آغاز شد.

 توزیع اسکناس با ارزش اسمی یک میلیون تومان از طریق شعب منتخب بانک‌ها در سراسر کشور آغاز شده است و شهروندان محترم می‌توانند با مراجعه به شعب و طبق سقف‌های تعیین شده، نسبت به دریافت این اسکناس اقدام کنند.این گزارش می افزاید: هدف اصلی از این اقدام صرفاً تکمیل زنجیره تأمین اسکناس در شرایط خاص است تا اطمینان حاصل شود هموطنان در هیچ زمینه‌ای با کمبود وجه نقد مواجه نخواهند شد.

بانک مرکزی با تاکید مجدد بر اهمیت استفاده از سامانه‌های پرداخت الکترونیکی (کارت، موبایل، اینترنت بانک) اعلام کرد ؛ این اقدام تدبیری جدید برای تسهیل هرچه بیشتر در جهت رفع نیازهای مبادلاتی نقدی مردم است و در راستای تأمینِ اطمینان بخشِ نیازهای وجه نقد مردم در شرایط کنونی و در کنار فعالیت مستمر و مؤثر شبکه بانکداری الکترونیکی کشور که همچنان محور اصلی مبادلات است انجام شده است .

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 16
  • عباس

    هنوز تورم اسکناس دویست هزار تومانی روی دوش ما سنگینی می کنه پانصد هزار تومانی و یک میلیونی دیگه تورم رو می بره به بالای 5 برابر وضعیت کنونی؟!!!! مسئولین مملکت هم تو خوابن و میگن همه چی تحت کنترله!! تحت کنترله اینه نباشه میشیم ونزوئلا نه؟؟!!

  • آرمان

    هنوز چند هفته از توزیع اسکناس پانصد هزار تومانی نگزشته حالا توزیع اسکناس یک میلیون تومانی!چه بلایی سر اقتصاد مملکت آوردید؟؟!

  • ناشناس

    گریه داره

  • ناشناس

    با یک اش میشه ۵ دلار خرید !
    اما نمیشه
    با ۲ تاش یک کیلو گوشت گوسفند خرید !
    با ۲۰ تاش یک گرم طلا!
    با ۸۰ تاش امتر خانه تو تهران !
    ۱۰۰۰ تاش یک کوئیک !

  • ناشناس

    اصلا چرا اسکناس ۱۰ میلیونی چاپ نمی کنید؟ چون ۱ میلیونی فقط ارزش ۱۰۰ هزار تومن سال گذشته داره و جوابگو نیست

  • عباس

    بی رحمانه پول بدون پشتوانه چاپ می کنید!!!

  • ناشناس

    حتی دیگه خنده دار هم نیست

  • .

    فقط خاک برسر اونایی که تو این وضعیت میگن جنگ ادامه بدیم.

  • ممد

    یه عده میمون بهتر از شما مملکت رو اداره میکردن

  • ناشناس

    کاش تموم بشید که مردم را بدبخت کردین

  • ناشناس

    درحال درنوردیدن قله های پیشرفتیم

  • ناشناس

    ارزشش ۱۰۰۰ تومن ۷ سال پیشه واقعا!!

  • ناشناس

    تورم و فروپاشی اقتصادی باعث میشه اسکناس هایی با صفر هایی بیشتر چاپ شوند مانند ونزوئلا

  • ناشناس

    حواسشون حتی در حال جنگ به بد بخت تر کردن مردم هست. آمریکا چه بهتر از این بخواد؟

  • ناشناس

    اینا گفتن اگه ما بتونیم کشور رو زودتر با تورم نابود کنیم میتونیم بگیم با حمله آمریکا نابود نشد...

  • تربتی

    دست تون درد نکنه ،احتمالا تا عید نشده قیمت یک کیلو لوبیا چیتی بشه یک میلیون.