وعده دوباره؛ قیمت گوشت متعادل می‌شود

رییس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: با توجه به آمارها در روزهای اخیر، تقریبا ۴ میلیون و ۶۳٠ هزار راس فقط بره نر کشتاری وجود دارد. هم چنین در بخش گوساله حدود ۲۳۵ هزار رأس آماده کشتار است.

وعده دوباره؛ قیمت گوشت متعادل می‌شود

منصور پویان در گفتگو با خبرفوری  اظهار کرد:  در بخش تامین دام شرایط ایده آل است و طی روزها و ماه های آتی قیمت گوشت گرم و منجمد به تعادل خواهد رسید و ثبات قیمتی را خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: با توجه به آمارها در روزهای اخیر، تقریبا ۴ میلیون و ۶۳٠ هزار راس فقط بره نر کشتاری وجود دارد. هم چنین در بخش گوساله حدود ۲۳۵ هزار رأس آماده کشتار است. 

رییس شورای تامین کنندگان دام کشور افزود: این درحالیست که کل نیاز ماهانه در بالاترین سطوح کشتار ۷٠٠ هزار رأس و در بخش سبک حدود ۴۵ تا ۵۵ هزار رأس در ماه است.

پویان در ادامه گفت: در کنار این، از ظرفیت کشتارگاه های مرزی نیز استفاده می شود و دام مناسب درحال ورود از مرزهای جنوبی، شرقی و حتی مرزهای شمالی است.

 

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    بزک نمیر ،بهار میاد،کمبزه با خیار میاد.