در گفتگو با خبرفوری مطرح شد

حمله یک نماینده مجلس به عملکرد وزیر جهاد کشاورزی/ بیگدلی: دست به شمشیر و تفنگ برده‌ایم!

یک نماینده مجلس در نقد عملکرد وزیر جهاد کشاورزی گفت: کمیسیون کشاورزی و بالای ۶۰ درصد نمایندگان موافق استیضاح وزیر جهاد هستند.

حمله یک نماینده مجلس به عملکرد وزیر جهاد کشاورزی/ بیگدلی: دست به شمشیر و تفنگ برده‌ایم!

احمد بیگدلی  در گفتگو با خبرفوری اظهار داشت: وزیرجهاد بدترین وضعیت وزارت را در دو سه دهه اخیر دارد و عملاً وزارتخانه را رها کرده‌است.

وی افزود: ۲۲ مورد مشکل در دوره وزارت ایشان وجود دارد که این موارد را به خود آقای پزشکیان هم گفته‌ایم. عدم اعلام وصول استیضاح به معنی همراهی با وضعیت بغرنج جامعه کشاورزی و دامداری است.

بیگدلی   گفت: زمانی که دست به استیضاح زدیم یعنی با آخرین راه‌حل مواجه شده‌ایم و دست به شمشیر و تفنگ برده‌ایم.  وزارت جهاد چه مشاور اجتماعی‌ای می‌خواهد که ایشان برای خود گرفته است؟ در فضای مجازی هرکسی انتقاد می‌کند، مشاورشان مسائل را امنیتی جلوه می‌دهد و تهمت می‌زند.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید