جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد تکذیب شد

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت با رد شایعه جمع‌آوری کارت‌های سوخت اضطراری، تأکید کرد که این کارت‌ها همچنان در جایگاه‌ها فعال‌اند، اما مردم باید از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند تا خدمات‌رسانی بهینه شود.

جمع آوری کارت‌های سوخت آزاد تکذیب شد

در پی انتشار برخی شایعات درباره جمع‌آوری کارت‌های سوخت آزاد از جایگاه‌ها، سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت این ادعا را تکذیب کرد و گفت: «جمع‌آوری این کارت‌ها در دستور کار نیست و نخواهد بود.»

او با اشاره به محدودیت‌های اعمال‌شده در سال‌های اخیر افزود: «به‌دلیل تأکید قانون‌گذار بر استفاده از کارت سوخت شخصی، کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها از نظر تعداد و میزان لیتراژ سوخت‌گیری با محدودیت‌هایی همراه بوده‌اند.»

سخنگوی صنف همچنین از مردم خواست برای کمک به سایر هموطنانی که کارت سوخت شخصی ندارند، از کارت خود استفاده کنند تا فشار بر کارت‌های جایگاه‌ها کاهش یابد. او تأکید کرد: «در برخی مسیرهای پرتردد، تصمیماتی برای افزایش تعداد کارت‌های اضطراری اتخاذ شده، اما در هر حال، همراه داشتن کارت سوخت شخصی و استفاده از آن—به‌ویژه در بخش یارانه‌ای با نرخ ۳۰۰۰ تومان—ضروری است.»

وی هشدار داد که در صورت استفاده گسترده از کارت‌های جایگاه، شارژ این کارت‌ها پیش از پایان شبانه‌روز به اتمام می‌رسد و این موضوع برای سایر متقاضیان مشکل‌ساز خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    کارت سوخت آزاد تا ظهر هست و بعد از ظهر عملا در پمپ بنزین ها وجود ندارد هرکی کارت سوخت ندارد باید تا فردا صبح صبر کند