در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرفوری مطرح شد

حضور قدرتمند شرکت تکران‌ مبرد در بیست‌وپنجمین نمایشگاه هامکس لوازم خانگی

برند ایستکول ، یکی از برندهای باسابقه و نوآور صنعت لوازم خانگی ایران، در بیست‌وپنجمین نمایشگاه تخصصی این حوزه با سبد کاملی از محصولات حضور یافت و توانست توجه بازدیدکنندگان و فعالان بازار را به خود جلب کند.

حضور قدرتمند شرکت تکران‌ مبرد در بیست‌وپنجمین نمایشگاه هامکس لوازم خانگی

در گفت‌وگوی اختصاصی خبرفوری با آقای محمدی، مدیرعامل تکران‌ مبرد، وی با اشاره به تمرکز شرکت بر تولید یخچال‌های سایز کوچک گفت: «ما کیفیت بسیار بالا و خدمات مطلوبی ارائه می‌دهیم و برند ایستکول در این حوزه کم‌کم خوش‌نام شده است. توسعه محصولات بعدی نیز در همین خانواده صورت گرفت؛ اکنون فریزرهای کوچک و آب‌سردکن‌های دو منظوره را تولید می‌کنیم و بزرگ‌ترین تولیدکننده این محصولات در کشور هستیم.»

وی همچنین با اشاره به ورود شرکت تکران‌ مبرد به حوزه تصفیه هوا افزود: «ما با فرهنگ‌سازی و معرفی این فناوری در کشور، نقش لیدر بازار را ایفا کرده‌ایم و به‌تدریج ظرفیت تولید داخلی را در این حوزه افزایش داده‌ایم.»

26

آقای گودرزی، مدیر مارکتینگ شرکت تکران‌ مبرد نیز در این گفت‌وگو اظهار داشت:   «در نمایشگاه امسال با سبد کاملی از محصولات حضور داشتیم و امیدواریم بتوانیم نظر مصرف‌کنندگان را جلب کنیم. تکران‌ مبرد یکی از شرکت‌های اصیل ایرانی است که به‌تازگی چهل‌وهشتمین سال فعالیت خود را جشن گرفته و در سه حوزه اصلی یخچال‌های کوچک، آب‌سردکن‌ها و دستگاه‌های تصفیه هوا فعالیت دارد. همچنین تلویزیون نیز به سبد محصولات ما افزوده شده است.»

ایستکول با تکیه بر نوآوری، کیفیت و اعتماد مصرف‌کنندگان، مسیر توسعه خود را ادامه می‌دهد و به‌عنوان یکی از برندهای پیشرو ایرانی، افق‌های تازه‌ای را پیش‌روی بازار داخلی ترسیم کرده است.

حجم ویدیو: 98.94M | مدت زمان ویدیو: 00:03:33 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید