نحوه دسترسی به سایت‌ های ایرانی بدون گوگل

اکثر کاربران برای مراجعه به سایت‌های موردنظر خود، نام آن را در گوگل جست‌وجو می‌کنند. اما وقتی اینترنت بین‌المللی قطع می‌شود و دسترسی به گوگل ممکن نیست، حتی سایت‌های داخلی هم برای ما غیرقابل‌دسترس به‌نظر می‌رسند.

نحوه دسترسی به سایت‌ های ایرانی بدون گوگل

قطع اینترنت یعنی خداحافظی با گوگل؛ اما همچنان راهی برای دسترسی مستقیم به سایت‌های محبوب وجود دارد.

بااین حال، راهکار ساده‌ای وجود دارد؛ بدین‌منظور فقط باید آدرس دقیق سایت را به‌طور مستقیم در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنیم

در هر مرورگری، چه روی موبایل و چه روی کامپیوتر، بخشی وجود دارد که به آن نوار آدرس گفته می‌شود. در این قسمت، می‌توان نام دامنه‌ی سایت موردنظر را وارد کرد و مثلا آدرس سایت خبرفوری www.khabarfoori.com است. اگر این آدرس را به‌درستی تایپ کرده باشید، مستقیماً به سایت هدایت می‌شوید. اما درصورتی‌که حتی یک علامت یا حرف را اشتباه بنویسید، احتمال دارد پیغام خطا مشاهده کنید یا به صفحه‌ای دیگر منتقل شوید.

نکته‌ی مهم اینکه هنگام تایپ آدرس سایت‌ها در نوار آدرس مرورگر باید حتماً از علائم صحیح استفاده کنید. برای مثال، بین اجزای آدرس باید از نقطه استفاده کنید و نه ویرگول یا کاما. همچنین پسوند آدرس‌ها اهمیت زیادی دارد. مخصوصاً وقتی اینترنت بین‌المللی در دسترس نیست، این اشتباه باعث می‌شود تصور کنیم سایت مورد نظر از کار افتاده است.

در شرایطی که ارسال پیامک هم تحت فیلترینگ شدید قرار دارد، حتی ممکن است آدرس سایت‌ها در پیامک ارسال نشود. در این حالت می‌توانید برای عبور از فیلتر، یک فاصله قبل از پسوند بگذارید. برای نمونه به‌جای khabarfoori.com بنویسید khabarfoori . com و از دریافت‌کننده بخواهید آن فاصله را حذف کند.

برای آسان‌تر شدن دسترسی به وب‌سایت‌های موردنظرتان در مراجعات بعدی، می‌توانید آن‌ها را بوکمارک کنید. در گوشی‌های اندرویدی با مرورگر کروم، بعد از ورود به سایت، روی سه نقطه بالا زده و گزینه‌ی ستاره را انتخاب کنید. در آیفون هم از مرورگر سافاری، با لمس دکمه اشتراک‌گذاری و انتخاب گزینه Add Bookmark، می‌توان سایت را ذخیره کرد.

با روش ساده‌ی وارد کردن مستقیم آدرس سایت‌ها در نوار مرورگر، دیگر نیازی به وابستگی مطلق به گوگل نخواهید داشت و می‌توانید در شرایط بحرانی هم ارتباط دیجیتالی خود را حفظ کنید.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • عجب‌فکری

    خب بجای این جناب دکتر دوتا سرچ ایرانی معرفی کنید که البته وجود ندارد
    اما گردو توی مدت زمان اینترانت فعال بود

  • حسین

    از نرم افزار ذره بین استفاده کنید که موتور جستجوی ایرانی دارد
    البته نسخه ویندوزی را نمیدانم