آبرسانی به روستای تیس با 700 میلیون تومان اعتبار

‌مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: تیس تنها روستای فنس 14 هزارهکتاری منطقه آزاد چابهار است؛ مدت ‌ها از آن غافل بودیم و شاخص‌های توسعه‌ای آن وضع خوبی نداشت، با یک کار عملیاتی جدی از سال 95 توسعه روستا را پی گرفتیم‌.

آبرسانی به روستای تیس با 700 میلیون تومان اعتبار

‌عبدالرحیم کردی افزود: آبرسانی به روستای تیس با 700 میلیون تومان اعتبار در اولویت منطقه آزاد چابهار است و تا پایان سال به‌طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد و با بهره‌برداری کامل از این طرح 6 هزار نفر در قالب 2 هزار خانوار روستای تیس از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند خواهند شد؛ تا قبل از این پروژه روستاییان تیس با تانکرهای سیار آبرسانی می‌شدند.

وی هم‌چنین از اجرای برنامه‌های ساماندهی روستای تیس در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: اجرای بازگشایی معابر ورودی این روستا جهت جدول‌گذاری، آسفالت و پیاده‌روسازی و کمک به توسعه‌ی زیرساخت‌های فرهنگی، گردشگری و آموزشی احداث دوازده واحد کلاس درس با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس با تفاهم‌نامه فی‌مابین، احداث پارک محله‌ای، کتابخانه، خانه بهداشت در برنامه قرار دارد‌.

کردی اظهار کرد: توسعه اجتماعی و فرهنگی را همزمان با توسعه عمرانی در دستورکار قرار دادیم، با بنیادهایی از جمله بنیاد بین‌المللی توسعه کارآفرینی زنان و جوانان برای اجرای طرح‌های کارآفرینی برای زنان و دانش‌آموزان در این روستا وارد مذاکره شدیم و این طرح‌ها آغاز شده است‌.



منبع: ایسنا

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید