قیمت انواع مختلف نان در خراسان شمالی افزایش یافت

بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان خراسان شمالی٬ قیمت انواع مختلف این کالای اساسی که با آرد دولتی پخته می‌شود٬ در استان تا سقف ۱۰ درصد افزایش یافت.

قیمت انواع مختلف نان در خراسان شمالی افزایش یافت

براساس مصوبه امروز کارگروه آرد و نان استان خراسان شمالی٬ قیمت انواع مختلف نان با آرد دولتی در استان تغییر و تا سقف 10 درصد افزایش یافت.

بر این اساس٬ نان بربری 4500 ریال٬ سنگک 6000 ریال٬ لواش 2500 ریال٬ ماشینی دوار 3000 ریال٬ تنوری عراقی 3500 ریال و تنوری خراسانی 4500 ریال قیمت‌گذاری شده است.

افزایش این قیمت‌ها بر اساس میزان عرف و تقاضای بازار و با بررسی صحبت‌ها و نظرات کارشناسی همه اعضای کارگروه و اتحادیه نانوایان استان انجام شده است.

بر اساس اعلام این کارگروه٬ نانوایی‌ها مجاز هستند از فردا دوشنبه نان دولتی را با نرخ‌های جدید عرضه کنند. هرگونه افزایش قیمیت خارج از نرخ‌های اعلام شده تخلف بوده و با متخلفین برخورد می‌شود.

منبع: تسنیم

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید