جنایت آمریکا در حمله به یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک؛ ۴ شهید و ۵۰ مصدوم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از شهادت ۴ نفر و مصدومیت ۵۰ نفر در پی حمله آمریکا به یک مراسم عروسی در شهر کوهستک شهرستان سیریک خبر داد.

جنایت آمریکا در حمله به یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک؛ ۴ شهید و ۵۰ مصدوم

تصاویری دردناک از کودکان مجروح حمله موشکی امریکا به سیریک

شبکه خبر: آخرین اخبار از حمله دشمن آمریکایی به مراسم عروسی در سیریک حاکی از چهار شهید است.

photo_2026-09-01_23-17-37

photo_2026-09-01_23-17-39

۲ شهید و ۵۰ مصدوم در حمله به مراسم عروسی؛ آواربرداری به پایان رسید

احمد نفیسی با تشریح جزئیات حمله آمریکا به یک مراسم عروسی در شهر کوهستک شهرستان سیریک، اظهار کرد: در پی این حمله تاکنون ۲ نفر به شهادت رسیده و ۵۰ نفر نیز مصدوم شده‌اند.

وی افزود: برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، ۱۵ دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد و عملیات آواربرداری نیز به پایان رسیده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان ادامه داد: بخشی از مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی به صورت سرپایی مداوا شدند و تعدادی دیگر برای دریافت خدمات تخصصی‌تر به بیمارستان میناب منتقل شده‌اند.

نفیسی با اشاره به ادامه بررسی وضعیت مصدومان گفت: با توجه به شرایط موجود و وضعیت برخی از حادثه‌دیدگان، احتمال افزایش شمار شهدا وجود دارد و آمار نهایی پس از تکمیل بررسی‌ها و اقدامات درمانی اعلام خواهد شد.

وی تأکید کرد: نیروهای امدادی و درمانی از لحظات نخست حادثه در محل حضور داشته و روند امدادرسانی و درمان مصدومان را دنبال می‌کنند.

جنایت آمریکا در حمله به یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک 

احمد نفیسی با اشاره به حملات دشمن آمریکایی طی شامگاه سه شنبه به نقاطی در استان هرمزگان، اظهار کرد: دشمن جنایتکار آمریکایی، با حمله به یک منطقه مسکونی در شهرستان سیریک باری دیگر مرتکب جنایت جنگی در استان هرمزگان شد.

وی افزود: این‌ حمله به یک منزل مسکونی در شهر کوهستک از توابع شهرستان سیریک انجام شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان تأکید کرد: بلافاصله بعد از وقوع حادثه نیروهای امدادی به محل اعزام شده‌اند.

وی تاکید کرد: جزئیات حادثه متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    عروسی سه شنبه شب چرا

  • ناشناس

    به همه‌ی جنگ‌طلبان: نفرین به آیین شما

  • 1

    عروسیه همه جا

  • ساجد

    فقط دروغ های معاون استاندار هرمزگان

  • رادمهر

    یعنی همون شیطان بزرگ لقب برازنده واسه امریکاست