بیش از ۳۰۰ ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان شناسایی شد

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بیش از ۳۰۰ ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان شناسایی شده و پیگیری برای جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه‌ها با جدیت از سوی این اداره کل در حال انجام است.

بیش از ۳۰۰ ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان شناسایی شد

فرهاد قلی‌نژاد روز یکشنبه در کمیته فنی شورای حفاظت کیفی رودخانه‌های خوزستان از آغاز بررسی وضعیت زیست‌محیطی و کیفیت رودخانه‌های خوزستان خبر داد.

وی افزود: پایش زیست‌محیطی رودخانه‌های خوزستان با هدف بررسی مستمر وضعیت آلودگی و کیفیت اکوسیستم‌های رودخانه‌ای در حال انجام است.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: پایش زیست‌محیطی رودخانه‌های استان در سال‌های اخیر با جدیت دنبال شده و وضعیت آلودگی اکوسیستم‌های رودخانه‌ای به‌صورت فصلی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: بررسی مستمر کیفیت رودخانه‌ها از جمله اقدامات مهم برای شناسایی منابع آلاینده و پیگیری وضعیت زیست‌محیطی این منابع آبی است و نتایج پایش‌های انجام‌شده در روند تصمیم‌گیری و اقدامات نظارتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قلی‌نژاد با اشاره به ورود آلاینده‌ها به رودخانه‌های استان گفت: متاسفانه رودخانه‌های خوزستان، به‌ویژه رودخانه‌های دز و کارون، پذیرای حجم قابل توجهی از فاضلاب‌ها، به‌ویژه فاضلاب‌های شهری هستند که این موضوع موجب کاهش کیفیت زیستی رودخانه‌ها شده است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی پرونده حقوقی تشکیل شده و روند پیگیری‌های قانونی برای جلوگیری از تداوم ورود آلاینده‌ها به رودخانه‌های استان ادامه دارد.

قلی‌نژاد تاکید کرد: حفاظت از کیفیت رودخانه‌های خوزستان نیازمند تداوم پایش، شناسایی و کنترل منابع آلاینده و پیگیری قانونی موارد تخلف است و این موضوع در دستور کار اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

به گزارش ایرنا روزانه حدود ۴۳۱ هزار مترمکعب فاضلاب شهری بدون تصفیه وارد محیط می‌شود و تکمیل تصفیه‌خانه‌ها و توسعه زیرساخت‌های فاضلاب از مهم‌ترین برنامه‌ها برای کاهش آلودگی منابع آبی استان است.

 

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید